Gizem9688 elmaelmaelma detayliya gitmek icin yeşil alan actirmaya gittim. Ultrasonla bebege de baktilar. Ama cok umurlarinda olmadi.
mom-2024 Gizem9688 benim hiç bir şikayetim yoktu hala yok ama hep enfeksiyon çıkıyor. Çoookkk nadir her zaman olmasada az su içtiğim zamanlar idrar yaparken kasıklarımda ağrı hissediyorum
Gizem9688 mom-2024 kasık agrim idrar yaparken yok ama genel olarak hep var. Yok ya cok işkillendim. Gidip idrar baktircam bi yerde
cerennncee Can2su günde 3 lt su. Ben böyle kurtuldum. Her gün 3 lt su içiyorum sürekli tuvalete git gel oluyor ama yapacak bir şey yok :) en etkili çözüm bu
mom-2024 Gizem9688 tabiki özellikle hamilelikte önemli. Sağlıkocağındada bakılıyor ben ilk orda vermiştim bir iki güne çıkıyor. Ya da acile gidip hamile olduğunu idrar yaparken yanman olduğunu söylersen acildeki doktorda ister tahlil.
Gizem9688 mom-2024 burada idrar laboratuvarimiz yok dedi tam olarak. Degistirecegim saglik ocagimı. Eskisi bakıyordu. Mis gibi kocaman ozel hastane gibi bi yerdi. Bu baya merdivenalti işletme gibi minicik pis sacma sapan bi yer
mom-2024 Gizem9688 kötü olmuş. Çoğu öyle aslında temizlik vs çok kötü zaten doktorlar kendilerinden geçmiş gibi. Bazı doktorlar çok iyi denk geliyor bizim doktorumuzdan çok memnunuz. Sizde ilk fırsatta değiştirin o zaman. Çok önemli böyle şeylerde
mutlubibekleyis 33 e geldim hala geçmedi, doktor sürekli ilaç verip duruyor. ne yapsam geçmiyor artık saldım. ne yapayım.