Burcuaydmr Merhaba hanımlar, Yaz bebekleri için organik zıbınlarda uzun kol, sıfır kol mu, kısa kol mu tercih etmeliyiz? A) Uzun Kol B) Kısa kol C)Yarım kol D) Hem uzun hem sıfır Ve kaç adet almalıyız ? Bilgilerimizi buradan paylaşabilir miyiz? ❤️🙏🏻
Klbk16 Burcuaydmr 3 ay 6 ay hepsinden 4 5 er adet kısa kol sıfır kol aldım uzun kol 1-2 adet zaten yazın kısa kollu zıbın pijamayla duruyorlar yeterli diye düşünüyorum
Burcuaydmr Klbk16 doğru zıbın zaten içe giydiriliyor çocuk 2 katta çok sıcaklar uzun kol da serin olabilecek gecelere 2 tane mantıklıymış 🥰
Melosunannesii Burcuaydmr valla oğlum 19 temmuz doğumlu hiç giyemediydi hep zıbınla durduk kısa kollu Eylül sonuna kadar
Klbk16 Burcuaydmr benimde ilk hamileliğim mayıs sonu doğacak inşallah böyle düşündüm tabi zaten eksik olursa alabiliriz hemen ama bi iki tame uzun kol şart bence yenidoğanlar üşüyor sonuçta
1zehrs Oğlum 15 Temmuz da doğmuştu ben sıfır kol zıbın üzerine uzun kol giydiriyordum normal takım bide çocuğu kundak yapıyor üzerini örtüyordum😂 ama hiç terlediğini kızardığını görmedim açıkçası annem hep bebek pişerek büyür demişti şimdi kızıma kısa kol zıbın aldım hep bide ince 5 li takımlar yine uzun giydiririm diye düşünüyorum ama bu sefer sarmalamam😂
Burcuaydmr 1zehrs İstanbul’un yazı diğer sıcak illerin yazı gibi değil ki insanı şaşırtıyor ne giysin diye git gelli 😃