azracan20 Kızlar doktorum yarına gün verdi kısmet olursa yarın sabah 8de doğuma giricem hayır dualarınızı esirgemeyin ♥️ benimle aynı gün doğum yapacak olanlar var mı ? Heyecanlı mısınız 😍
G422745a azracan20 sezeryan galıba rabbım saglıcakla kucağına almayı nasip etsin bende 38+3 teyım normal ıstıyorum ve beklıyorum 🥹
Newmommyy azracan20 sağ salim sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi. Ben de cuma günü gireceğim inşallah ❤️
Aysegul_dur azracan20 bende yarın doğuma gireceğim rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hem heycan hem korku hepsini bir arada yaşıyorum şuan 😂
ozgekader azracan20 Allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin yavrunu bende çarşamba günü sezaryen olucam nasipse Allahım bizlere güç kuvvet versin tüm annelere 😊🌸
azracan20 G422745a Allah razı olsun canım çok sağ ol evet ikinci sezaryenim olacak bu gece aynı bedende son gecemiz yavrumla yarın sabah kucağımda olacak inşallah ben de 38+5im sana da hayırlı doğumlar nasip olsun inşallah canım 😍😘
azracan20 Aysegul_dur ay amin canım valla ben de ya hem korkuyorum hem heyecanlıyım sağlıkla gelsin yavrularımız 😁♥️😍
Nrsgzgr Aysegul_dur çok merak ediyorum ben de düşünüyorum doğuma çok az kaldı da eli hafif miydi tam mı uyutuldunuz belden mi
Akyuz_90 azracan20 Allah kurtarsın hayırlısıyla inşallah darısı bizlerinin başına 30 haftalık olacağım ben de sezeryan istiyorum zor mu biraz bilgi verirseniz çok sevinirim 😉😁
azracan20 Akyuz_90 sezeryan ilk günler zor canım ama sonrasında toparlıyor insan kalkıp oturmak bi tık zor karnın kesiğinden dolayı ama Allah yardım ediyor bu benim ikinci ameliyatım 2 gün oldu doğum yapalı ilkine göre daha iyiyim şükür akşama eve geçicem kısmetse ♥️