Andromedaa Kızlar selamm bebeğimizin cinsiyetini ailemizle beraber aynı anda öğrenmek istiyoruz evin içinde küçük bir şey yapalım diyoruz ama nasıl öğrenebiliriz sizce :) balon olmaz evde bir bebek daha var korkuyor fikrilerinizi alalımmmm
MorKelebek54 Andromedaa cup keklerden yaltirabilirsim ksi sayisi kac sa o kadar. Mesela 10 kişisiniz 1 kisinin kekinde ciksieti ogrenmek icin krema oluyo kizssa oekbe erkek se maci oluyo hem daha heycanli ne zaman kime cikcagi belli olmuyo
Melek3675 Andromedaa iki gün önce bende yaptım görsel ekleyebilirim ama beceremiyorum nasıl ekleniyor 😀
Andromedaa MorKelebek54 aslında kendim pastacıyım cupcakeleri hazırlayıp içini bilen birisine doldurtsam mantıklı gibi hahah
Malajin17 Ben 2 hafta sonra öğreneceğim inşallah. En başından ben eşim ve kızım boyama ile öğreneceğiz hem sade hem hatirali
MorKelebek54 Andromedaa yani orasi sana kalmis icini yine hel sen doldur ama tek bitanesi cinsieti gostercegi icin onu cinsieti ogrenen kisiye doldurt ama doldurcak olan kisiye soyle delil birakmasin 😂 krema kalintisi fakan