mrssyncaa Kızlar merhaba yine ben🤦🏼♀️ 4+5 hamileyim keseyi bebeği görmedik bu pazartesi gitcez inşallah görür müyüz? Bir de bugün belim ve bacaklarım çok kötü ağrıyor özellikle belimin sol tarafı normal midir? Teşekkür ederim şimdiden😊
Esra7261 mrssyncaa adet sancısı gibi sancılar bel ağrıları filan normal olduğunu söylemişti doktorum. 5. Haftamda da keseyi görmüştüm. 7. Haftamda da kalp atışını
BYFN mrssyncaa canım kese 5 ve 6 haftalıkken gözüküyormuş içini rahat tut bacaklarında nasıl ağrı oldu
mrssyncaa BYFN ya belim ağrımaya başladı 1 saattir sol tarafı özellikle bacaklarım da hani üşütmüşüm gibi kemiklerim ağrıyo sanki nasıl anlatayım bilemedim😅
Esra7261 mrssyncaa benim de karın kaslarım çok çok ağırıyordu sanki ilk defa hayatımda çok ağır sporlar yapmışım gibi spor sonrası ağrı olur ya onun gibi. Atom bombası patlıyordu resmen içimde. Belli bir haftadan sonra geçiyor ama o ağrılar
mrssyncaa Esra7261 herşeye değer birşey olmaz tabi de belle bacak ağrısı canımı yakıyor biraz ama olsun😅 spor yapcak halimiz olsa keşke uykudan gözümü açamıyorum ki😅