Alynq Btlbet migrostan ROXY toz deterjan aldım 30 derecede çift durulama yaparak yıkadım hiçbir koku bırakmadı kıyafetlere bence bu bebek için çok iyi ve yıkanan her şeyini ütüledim mikroplar iyice ölsün diye
__mom1 Btlbet marketlerde de var ebebekte de internette de var ama diğer bebek deterjanlarını da kullanabilirsin sadece çok hassassa bebek uni baby gibi deterjanlar allerji yapabilir.
sedassert Eko93 benim makinemde sterilizasyon ayarı var susuz yüksek ısıda havayla steril ediyor yeni kıyafetlerde leke vs de yok acaba ilk yıkamayı o şekilde yapsam olur mu ?
Busetasm Btlbet ilk gebeliğimdede omo baby ile yıkayıp ütülemiştim şimdide ilk kıyafetlerinde omo baby ile devam edeceğim kokusuz ve çok memnunum yumuşatıcı kullanmadım hiç
Gizem9688 Uni baby yenidoğan ile yikayacagim. Dün puseti söktüm yikadim unibaby yenidoğan ile. Kokusuz içeriği temiz. Yenidoğan sivi camasir sabunu yaziyor üzerinde
Semanurr0 Btlbet 40 derecede uni baby ile yıkadım yumuşatıcı da kullandım ve ütüledim simdi kullanmıyorum sabun tozu ile yıkıyorum hem lekeleri çıkarıyor hemde yumuşatıcı etkiside veriyor