yagmurrrra umrumdadegil sezaryen olcak 3 haftadır gelmemiştim doktora daha ne durumdalar bilmiyorum şimdi doktor gelicek alcak beni muayeneye bekliyorum yok zaten doktoruma güveniyorum o yat derse yatarım
yagmurrrra umrumdadegil @tatlibebegim_ çok şükür kızlar 2şer kilo olmuş 44 cm olmuşlar gününden öndeler çok şükür ağrım sancım varmış ama hafif doğum sancısı değilmiş bebeklerin ikiside baş aşağı ama rahim uzunluğum falan iyiymiş çok şükür çok rahatladım🥰🥰🥰 @esmaerdemir
Sevvaldal yagmurrrra maşallah canım🙏🧿 yalnız her doktorun uygulaması da ne kadar farklı. Ben de bunun çok çok az ve seyrek olanı çıktı. Doktorum yalancı sancı dedi ve iki tane serum verdi durdurmak için. Bu sancılar açılma yapar demişti🙄
esmaerdemir yagmurrrra ay çok sevindim sakın stres yapma boşver hiç bi şey bebeğimizden daha önemli değil bol bol dinlen
yagmurrrra umrumdadegil @tatlibebegim_ @esmaerdemir 23 mayısa sezaryen günü verdi inşallah görürüz 🥰🥰🙏🏻🙏🏻
Ebrar042 yagmurrrra rahim uzunluğun ne kadar çıktı canım çok geçmiş olsun. Endişe etme biz çoğul gebelerde bebeklerin hareketleri çok olunca makine sancı olarak algılayabiliyormuş önemli olan senin hissedip hissetmemen