ressamanne_ Günaydııın kızlar 25 haftalığım, ilk 3 ay halsizlik en ufak şeyde çarpıntı sorunum vardı özellikle yemek sonrası olurdu geçti sonra gayet iyiydim evi kaldırıp indirdim enerjiktim ama bu son 3 gündür sırt ağrısı yine çarpıntı geri geldi offf geçermi🥺
Selinmoon ressamanne_ Ay ben neler yaşadım bu çarpıntıdan hep kalp krizi geçiriyorum sanıyordum 😂 yine oluyor ama artık umursamıyorum, çünkü kaç kere acile gittim kardiyolojiye gittim her şey tertemiz . Sadece kalp ritmi hamilelikten dolayı hızlı attığı için oluyor . Geçecek inşallah doğumdan sonra 🙏
Kdrozdmr3455 ressamanne_ 33 haftama giriyorm hala devam ediyor tahliller temz çıkıyor EKG faln kndimi sakinlestirmeye kafamı başka yerlere vermeye calisiyorm artik
ressamanne_ Selinmoon yaaaa ama benim geçmişti valla yeni başladı tekrar kan tahlili zamanım gelmiş bugün verdim bakalım belki bir şeyler eksildi🙈
Kdrozdmr3455 ressamanne_ Aylık kan degerlerime bakılıyor bı sorun yok bunn için dahileye bile gttim eksik bişey çıkmadı kan ilacimida çok dzenli kuallaniyorm dikkat ediyorm ♥️
Kdrozdmr3455 ressamanne_ Sanırım çokta kasılıyor çokta yoruyor yemek yapamiyorm bu hftalarda norml mi onuda bilmuyorm 🤔
ressamanne_ Kdrozdmr3455 normaldir bence. Kan sonucum çıktı benimde anemi başlamış biraz sanıyorum ondan