Glsnerbss Arkadaşlar özelde renkli ultrasonla bakıyorlar mı istek üzerine ben düzenli olarak özele gidiyorum fakat daha hiç renkli bakılmadı
Rabiul Glsnerbss 10. Haftadan beri doktorum renkli bakıyor 16. Haftamdan beri de neredeyse hiç siyah bakmadı hep renkli baktı
Mesen Glsnerbss ay bende renkli ultrason fotorafi istiyorum özel de vermedi devlet de vermedi detayliya girdim oda vermedi ben nerden nasıl alabilirim bilenler yardımcı olabilir mi
madameux Glsnerbss ben de özeldeyim doktorum lüzumsuz yere kalp atışı bile açmaz. 30. Haftadan sonra renkli bakicam bir iki kere uygun pozisyondaysa dedi. Yüzü etlenince daha guzel gözüküyormus.
msr33 Rabiul ya ne güzel ben o haftalardayken renkli istediğimde daha çok küçük göremeeyiz dedi şimdi 23 olduk detaylıyada gittim bizimki asla göstwrmiyor
Rabiul msr33 kız çikolata falan yesene girmeden önce 😆 benimde detaylıda arkasını döndü sola yatırdı doktor bebişte döner diye pek dönmedi ama biraz uğraşlar sonucu başardık 😆
msr33 Rabiul ya inanki yapmadığım kalmadıı, merdiven indim çıktım, meyvesuyu çikolata hopladım zıpladım doktor bastırdı vurdu yook😂😂 detaylı da bakması gerekenleri bile göremedi yarın tekrar gidicem dua ediyorumm