Pelinnaz Yaklaşık 2 yada 2 buçuk ay önce _18 derecede ki buzluğa balık koymuştum çıkarıp pişirmeyi unutmuşum. Sizce şimdi yapsam tazeliği gitmiş midir ne biliym hani zehirlermi hamile olmasam bu kadar pimpiriklenmezdim ama tereddüt ettim
Ssraa Pelinnaz ben att’yim ama mesleğimle alakası yok fikrimi söyleyeyim bence kesin bayatlamıştır. Riske atma derim
Merve201119 Pelinnaz canım bunun için ebe filan olmaya gerek yok ama iki buçuk üç aylık balık bayatlamıştır yeme
Tuggba Pelinnaz dondurucudan çıkardığın gün yapsa idin sorun olmazdı zaten çoğu balıkçılar marketler dondurucu ürün satar fakat dolapta da 2-3 gün den fazla sı sıkıntı ne olur ne olmaz
BrcnBlgn Pelinnaz Buzlukta 6aya kadar balik kalabilir sorun yok fakat cikarttiginiz gun yapmadysaniz bayatlamistir yemeyin kesinlikle
Pelinnaz AlininAysesii buzdolabında (tabi derecesi onemli)4 aya 6 aya kadar muhafaza edilebiliyor diye nette okudum
Pelinnaz Sagolun cevaplariniz için kızlar ama neden ebe yada hemşire olmaya gerek yok diye oraya takıldınız hayret . Bende yenmez diye tereddüt ettim zaten et yeniyor ama balık dusundurdu
Pelinnaz Tuggba canim çok şükür sen anladın balık hâlâ buzlukta hiç çıkarmadım yani çözülmedi daha ve eksi 18 derecede.. 2 ay rahat olmuştur koyali unutmusum çıkarmayı. Şimdi buzluktan çıkarıp pisirsem diye sormstm
Mucize7979 Biz yiyoruz bi sıkıntı yaşamadık. Buzlukta 6aya kadar taze durabiliyor. Balık sezonu dışında aldığımız balıklar da dondurulmuş balık sonuçta. Öyle bir şey olsa izin verilmez.
Tuggba Kızlar komik olmayın nasıl yenmez ya 😁 bir de ebe olmaya gerek yok demişsiniz siz denizden çıktığı an yiyorsunuz galiba