Aysesare Kbra7 arkadaşım kullandı hiç faydasını görmedi aşırı derece de çatladı. Ben badem yağı kullanıyorum birde nemlendirici krem yatmadan sürüp uyuyorum 😊 bide Hindistan cevizi yağı alacağım katı ondan da fayda bulan çok
Hulyalp Kbra7 aktarlarda var hamilelikte catlak onleyici yaglar onlardan dene. Icinde badem, susam, hindistancevizi vs. Diye bir cok yag var. Bende ilkinde badem yagi kullandim cok sukur catlaksiz atlatmistim.
Kbra7 Aysesare gerçekten mi bugun kremin fiyatini sordum 170 lira ddi indirim yapti güya hic girismeyim o zamn
Kbra7 Hulyalp anladm bnmde ilk hamilegmde bacagmda olustu catlak ama hic bisi kullanmamistm bu defa biseyler kullanmak istiyorum artık 🤗
Aysesare Kbra7 bence bu kadar para vermeye gerek yok. Hiç işe yaramıyor benim eczacı arkadaşım var alacaktım hiç alma Hindistan cevizi yağı kullan dedi boşa para verirsin diye almadım bende
Aysesare Kbra7 nacizane tavsiyem badem yağı al , nemlendirici kremle karıştırıp sür. Katı Hindistan cevizi yağı alınca deneyip görürüm artık 😊
shtngstr Kbra7 canım malesef bünyeyle alakalı 35. Haftadayım hiç çatlamadım çatlak kremi de aldım üşendiğim için 2 ya da 3 kere sürdüm son zamanda ne olur bilmiyorum ama neler kullanan arkadaşım var malesef çatladı
Gamzeciks Kbra7 2 ablam 2 şer doğum yaptı maşallah bir tane çatlakları yok. Arkadaşlarımda hep onu kullanmışlar. Bende başladım kullanmaya. Şiddetle tavsiye :))
Kbra7 Gamzeciks bnda eczane den 170 ddiler almadm ama internetteki fiyatlaida gosterdm yok bu kdar ucuz olamaz falan ddi kesin bisyler var guvenme falan diyede uyardi bnde ne yapacağımı şaşırdım 😊