Sevil1996 Doğuma kadar ne olcak acaba bilmiyorum düzenli yürüyüşe başlamayı düşünüyorum ve ekmek çikolata tüketmemeyi +15 le kapatsam iyi diye düşünüyorum 🙁
Ozgednc Sevil1996 12 ile girdiysen bu haftaya 15le kapatman zor gibi duruyo çünkü bebek bu haftalardan sonra hızla kilo almaya basliyo. Ama karbonhidratida kesersen bı bakmışsın kiloda verebilirsin :)
Hazalaskin Sevil1996 ilk gebelikte 8 kilo almıştım 40. Haftada doğurdum. Bu gebelikte 30 . Haftadayim şimdiden 8 kilo almışım daha var şimdiden sonra hızlı ve çok alınıyor ben 30 ve 40 hafta arasında 5 kilo almıştım 30. Haftaya kadar 3 kilo almıştım ilk gebeliğimde
Sevil1996 Ozgednc karbonhidratı kesiyorum evet ekmek makarna pilav gibi arada yani paketli gıda da tüketiyordum canım isteyince hiç birini yemeyi düşünmüyorum artık 🥹
Ozgednc Sevil1996 kişiden kişiye değişiyor bide biliyomusun mesela bende 29 haftalık hamileyim 4.5 kilo aldım ve full yatıyorum riskliyim abur cubur hamur işi çikolata herşeyi yiyorum ama mecbur kilom zaten olduğu için pek almadım genelde zayıflar daha fazla aliyo
Brlasen Hazalaskin 26dan sonra hiç kilo almadım 35. Haftadayım bebeğimin kilosu da haftasıyla uyumlu insanları korkutmayın her beden farklıdır
Selinmoon Sevil1996 Hahaha şöyle ki ; ben 63 kg ile hamile kaldım, ilk aylarda 57’ye düştüm . Şuan 29+1 haftalığız 1 hafta önce 65 kg’dım , toplamda 8 kg almışım ama bu gidişle daha da fazla alacağım çünkü ekmeğe dayadım kendimi doymuyorum 😂😂
Hazalaskin sunashn50 hiç bişey olmaz 8 kilo aldım toplam 30 a kadar 3 kilo sonraki kalan 10 haftada 5 kilo aldım doğumdan sonra ilk hafta bütün kilom gitti
Yaprakdokumuseverr Sevil1996 Tamamen yapısal ya ben de 29 da +12 dim. Doktor naptın sen şimdiden sonra çok alıcaksın zaten fazla almışsın falan filan dedi. 33.haftaya geldim hala aynı kilodayım. İlk doğumumda 13 kilo alarak doğurmuştum hadi bu da 15 olsun. Veriliyor önemli olan kısım o. Emzirirken dikkat ederseniz bişeycik kalmaz.
Brlasen Hazalaskin 50 kilo ile hamile kaldım 26.haftada kilom 58.8-59.4 gidip geliyor açlık tokluk olarak 35. Haftadayım 58.8 59.2 59.4 görüyorum halla
Hazalaskin Brlasen yeteri kadar almışsıniz zaten bende ilk gebelikte 8 kilo almıştım. 30. Haftaya kadar 3 kilo aldım 30-40 arasında 5 kilo almıştım