Fatmabakanay Kızlar ikinciye hamileyim 7 haftalık bir tane de kızım var 5.5 yaşında 25 kilo bazı durumlarda kucağıma almam gerekiyor sıkıntı olur mu sizce ?
Galya15 Fatmabakanay benim kızımda 3 yaşında 15 kilo mecbur alıyorum kucağıma sevgime ihtiyacı oluyor yada ne bileyim arabaya binerken bazen zorlanıyor alıyorum kucağıma
mmozaa Fatmabakanay kızınıza maşallah benimki de aynı yaşta 20 kg. ben çok nadir aldım ayaktayken kucağıma. ama otururken hep kucağımda. o da alıştı duruma ve sürekli kardeşin doğunca seni daha çok kucağımda gezdiricem ona babası baksın diyorum üzülüyorum bu duruma:)) kimisi de alıyor siz bilirsiniz.
Anneadayiii Fatmabakanay Rabbim bağışlasın. Ancak gebeliginiz çok yeni ayakta iken almamanız lazım. Benim de oğlum 5 yaşında. Ona durumu anlattım otururken gelir yanıma kucağıma yatarken yanıma alırım. Ama dikkat etmeniz gerekir. Allah korusun üzülmeyin sonunda. Evet onların da ilgiye ihtiyaci var dengeleri kurmak önemli. Diğer tarafta bebisler de küçük ve düşük ihtimali yüksek bir dönem. İlk 3 ay ve son 3 ay çok önemli.
sudedemirr Fatmabakanay 25 kilo maşallah az değil, ona anlatırsanız durumu anlayacak yaşta bence riske almayın
972024 Bebimde oğlum var 14 haftalık hamileyim oğlum 15 kilo alıyorum sürekli kucakta gezdiryorum almamak mümkün değil allah korusun artık
Edckr Bizde aynı şekildeyiz oğlum sürekli kucak istiyor 4 yaşında. Doktorumuz mümkün olmadıkça alma dikkat et ama illa alman gerekirsede dikkatli ve yavaş hareketlerle al demişti. Çok şükür sorun yaşamadık 3,5 aylık hamileyim hâlâ arada alıyorum ☹️
esmerrmm Fatmabakanay benim oglumda 2 bucuk yasinda hamileligimden beri hic kucagima almadim , sadece otururken kucagima oturtup sariliyorum okadar ayaktayken almadim hic bebek eziliyor gibi hissediyorum