tamamdanolmuss lütfen beni yanlış anlamayın, herkesin düşüncesine saygım var elbette ama çatlaklar sizi bu kadar üzmesin.Ben başından beri hiçbir şey kullanmadım.Öncesinde baldır ve belimin çevresinde beyaz catlaklarim vardı ergenlikte alınıp verilen kilolar sebebiyle..Bunu da hiç dert etmedim kendime.Hamilelikle beraber şuan karnimda bolca çatlak var , son bir ay gibi bişey kaldı, muhtemelen biraz dahası da eklenir.Ama peşinen kabullenerek psikolojimi hazırladım.Çok güzel bir süreç, çok güzel bir olay, haliyle bazı dezenformasyonlar olacak bu çok doğal…Kendimizi bir de bu tarz konular için strese sokmamiza gerek yok diye düşünüyorum.Cunku bir yerde genetikle alakalı ve yaptığınız çoğu şey sonucu değiştirmiyor.E o halde stresini çekmeye değer mi ? Belki estetik kaygınız vardır ve çok haklısiniz kendinize göre, ama onlar size yavrunuzdan kalan izler, öyle bakmayı deneyin.Ha bu arada bir de işin eş kısmı var ki asla birşey diyemem bu konuda.Mesela Allah ondan razı olsun, benim eşim bilinçli ve çok anlayışlı biridir.Yani ben kilo aldım diye üzüldüğümde bile kızarak hayır bu çok normal , hamilesin elbette alacaksın ben seviyorum bu kilonu vs. der.Ya da çatlaklar için olumsuz konuşmak yerine normal elbette falan der.Kisacasi moralinizi bozacak bişey yok bence, onları da bedeninizi de sevin.Ne güzel bir evladınız olacak, çatlaklar ne ki 🌸❤️