lilyum_ Ovulasyon testi markası önerebilir misiniz. Bir gebenin günlüğünden alacaktım aslında ama innovita da çok iyi diye duydum. Bi de laboquick ve baybfast markası var. Kullananlar olumlu sonuç alanlar bana öneride bulunabilir misiniz?
Merve_ceyhan0803 lilyum_ kesinlikle Birgebeningünlüğü al bende onu kullandım jelini de kullandım ebru hanımın testlerinde yanılma olmuyor diğerinde yanılma payı var
Aksutilayda44 lilyum_ ben bir gebenin günlüğünden aldım düzenli şekilde yaptım ve takip ettim şuan 8 aylık hamileyim diğer ürünlerini de almıştım bir gebenin günlüğünden
4147 Laboquick kullandım onun pikini tam anlamadım. Şuan birgebrningünlüğü kullanıyorum onu da tam anlayamıyorum öünkü kırmızı yapıyor idrarı dökünce. Ben mi yanlış kullanıyorum onlarda mı sorun var çözemiyorum 😂😂
lilyum_ 4147 sanırım idrari fazla damlatınca öyle oluyor. Ben gebelik testi yaptım biraz fazla damlatmısım aynı dediginiz gibi oldu hatta hamileyim diye sevindim 5 dk sonra tek cizgi oldu
Derennn700 Merve_ceyhan0803 canım jeliyle ne kadar sürede hamile kaldınız bende bu ay ilk defa denedim bi de eşinizde sperm sorunu var mıydı
lilyum_ Merve_ceyhan0803 fiyat olarak da cok uygun geldi bana. Aslında onu alacaktım zaten karar vermistim ama bir kac kisi innovita önerince kafam karıştı. Teşekkür ederim 🌸
4147 Merve_ceyhan0803 çizgiler değil de o çizgilerin belirdiği yer tamamen kırmızı oluyor bi beş on dakika sonra renk normale dönüyor ve yumurtlama olup olmadığın görebiliyorum. Bugün yaptığımda atayım ☺️
-37- 4147 çizgilerin olması gerekmiyor mu? laboquik ye t çizgisi c yi geçmedi ben onu kullandım ama.bazen söylediğiniz gibi idrarı damlatinca bı an kırmızı oluyor içi sonra normale dönüyor neyin doğru yanlış olduğunu bende anlamadım
umut0808 İnnovita bu ay belirgin gösterdi bende yumurtlamayı , gönderilerimde var fotosu bakablrsiniZ
lilyum_ umut0808 bu testlerde kutunun icinden idrar yapmak icin kap çıkıyor mu? Çıkmıyorsa nasıl yapıyorsunuz. Bunu hic kullanmadım da
4147 Aksutilayda44 tam olarak saat kaçta kaç damla ile kullandınız, neye dikkat ettiniz. Bugün 11. Gün ve kaçırmak istemiyorum
4147 lilyum_ olabilir ben 5-6 Damla damlatıyorum en iyisi 3-4te bırakmak olacak. Bugün az damlatiyim ☺️
lilyum_ -37- hımm ben de kaset test yaparken plastik bardak kullanıyordum da belki bunda çıkıyodur dedim. Tamam teşekkür ederim 🌸