Kelebekmisaliihayat Amin hepimiz sağlıkla sihhatle ağız tadıyla alalım yavrularımızı kucaklarimiza 💓 ben civilden 5li set aldım bitane beyaz , organik pamuktan.Zaten yeşil ya da beyaz giydirmek sünnetmis ilk, dün kardesimden öğrendim bende🤭 içine ekstra iç gömlek, kısa kollu zıbın, ağız mendili, iki çift çorap koydum.Bu şekilde 3 set hazırladım.20 adet bebek bezi 6 da başka markanın bezini koydum.1 müslin, 1 kalın, 1 nohut , 1 de penye olmak üzere 4 battaniye; alt açma örtüsü, küçük biberon, temizleme pamuğu, ıslak mendil aldım.
Kendim için 2 hırka biri ince triko biri biraz daha kalın, 2 pijama takımı, 1 elbise lohusalık, 2 adet çorap, 5 hasta külodu kullanat olanlardan, 6 tane falan mesane pedi, 2 tane ultra uzun olan pedlerden (gece diye geçenler) 2 emzirme sütyeni, 2 emzirme atleti, 2 külot, 3 adet başörtüsü, dış fırçası diş macunu, vücut temizleme mendili (ıslak mendil gibi oluyor) vücut havlusu, el yüz havlusu, kağıt havlu, çöp torbası, gümüş kapaklar, kroks terlik almadım daha, normal ev terliği , pipet, Meryem Ana otu , göğüs pedi …..
Şimdilik böyle , eklemek istediğiniz varsa buyrun 🤷