Arzu_Orucova Selam ben doktorların dediyine ve usm ye göre 13+5 hamileyim amma karnımda hiç bir haraket kıpırtı falan hiss etmiyorum hatta karnıma da saatlerce oturub bakıyorum tık yok normalmi?
Arzu_Orucova Arzu_Orucova Aslında son adet günüm 4 ocak kendi hesabımla ve proqramın hesabıyla 14+4 gösteriyo ama ultrason 1hafta geriden söylüyor
Arzu_Orucova minaw_95 Çox sağolun☺️. Mənim qardaşımın yoldaşı,anam falan mənə deyir uje indiyə hiss etməlisən hərəkətin ona görə narahat oluram məndə😕
Nrsnaydmr Canım ben 21 haftalık hamileyim daha tam anlamıyla hissedemiyorum ilk hareketino 19. Haftada hissettim şimdi de nadiren çok kısa süreliğine hissediyorum 2 3 günde bir. Yani senin bu haftada hissetmemen çok normal evham yapma.
Arzu_Orucova Nrsnaydmr bazı söylentiler işte insan endişeleniyor. Çok teşekkür ederim sağ salim kucağımıza alalım inşallah☺️
Kelebegimmm Arzu_Orucova bu heftelerde usaq o qederde guclenmeyib hereketlerini hiss edek.hele teze teze formalasib.herseyin zamani var ureyini buz kimi saxla😘hamida hereketini eyni heftede hiss etmir.men ilk hamileliyimde 17 heftemde hiss etmisdim burda yazanda yuxari heftelerde olanlae 21 filan yazdilarki biz hele hiss etmemisik
Arzu_Orucova Kelebegimmm çooxx sağol cann. Birdə cinsiyyəti nəvaxt bilinər təxminən? Aprelin axırları həkimə gedəciyik bilinərmi səncə?
Kelebegimmm Arzu_Orucova indide getsen biliner.ilk hamileliyimde de 12 heftede bilinmisdi mende 2cide de ele oldu sukur🤗
Arzu_Orucova Kelebegimmm çox şükür cann çoxx sağol.inşallah ikimizdə sap sağlam qucağımıza alaq inşallah🥰