Dogproff yok kuzum hiç korkma spinal de olsa genelde Olsa spinal i 8,9 kez denediler tutmadı benim (doktorun beceriksizliği 😄bide bana suç buluyor kıbırdıyo hasta diye ben zavallı iğneyi sokunca. Duruyorum ama tel gibi bir şey sokuyor du o elektrik çarpıyor gibi hissettirdi. İğne hiç acıtmıyor zaten benim tikim var o işlem gıdıklıyor hissi yarattığı için sanırım doktora hocam hasta durmuyor yapamıyor ım dedi. Tamam ı zaman genele. Dönüş yapalım dedi uyuttular. Kalktığımda biraz nefes. Alırken problem yaşadım ama çok şükür rahat geçti zaten yapıştırma sezeryan yaptılar çok rahattı o yüzden çok şükür hiç ne kanama ne dikiş alma ne karına bastırma ne iltihap kaptımı derdi görmedim Mis gibi geçti ilk yürüme de rahattı. vc ye çıkmada aynı şekilde sonda yı uyuşturmadan taktılar. Azıcık sızı oluyor oda Çişimizi tutar isek biraz ağrı olur ya onun gibi zaten çıkarır iken çok rahatlıyor insan o zaman da acımıyor bana iki kez taktılar ilki patladı taktığı an hemşire çok tatlı bir kız cagızdı Patladı. Değiştirmem gerekiyor dedi Söküp tekrar başka bir tane taktı. Tavsiyem WC ye git İdrarını yap sonra taktır İdrarın var iken çok rahatsız ediyor 😄