MihribanErdem Kızlar merhaba. Uzun zamandır bir dişimde sorunum vardı ama hamilelik nedeniyle tedavisini yaptıramadım şimdi de kırıldı acil bir hal aldı Ankara Mamak ağız ve diş sağlığı gebelere bakıyor mu ya da 75.yıl ağız ve diş bilgisi olan var mı acaba?
Enfal_06 MihribanErdem bende Ankara’dayim dişlerimde sıkıntı var devlet hastaneleri gebe olanlara bişey yapmıyormuş bende bekliyorum haftam ilerlesin eşimin gittiği özel bi diş hastanesi var oraya gidicem
MihribanErdem Enfal_06 evet etlik Zübeyde hanıma gitmelisin dedi ama randevu çıkmıyor ben de doğumu beklemeye başladım artık 😕
Eko93 MihribanErdem ben özele gitmiştim.. balgatta. Bana çektiler. Full röntgen degl. Hangi dişinde sıkıntı var ise o dişe özel röntgen aleti var. Bebiside etkilemiyor
Enfal_06 MihribanErdem hm bilmiyorum canım ben hastane olarak özele gidiyorum diş içinde özele gidicem devlet hastanelerine gitmiyorum Ankara’da doktorlar acil olmadıkça oturmuyorlar hastane söylemişti bana bende gitmiyorum hepsi stajyer öğrenci asistan felan kaç kez yanlış ilaç verdiler güvenemiyorum valla