Rabiakltk5 Kızlar 28 . Haftaya kadar hiç ağrım olmadı bugün ara ara adet ağrısı gibi bi ağrı vardı bide belim ağrıyor normal mi acaba sizde de var mı aynı şikayetler
amine4444 Rabiakltk5 29+2 yim bende canım dün adet agrısı gibi karın altımda agrı vardı hep uzandım korktum yarında doktorum var sorucam bakalım ne dicek
Miniktosbaa Rabiakltk5 kasılmalarım var gidip geliyor magnezyum alıyorum çat kemiklerim ağrıyor zor yürüyorum
Eko93 Rabiakltk5 benm vajina ile sol bacak üst kemik arasi agriyor. Bazen kalçada ağrı oluyor ama o artk sola yatmaktan bence.😅 onun dışında çok yiyorum. Doymuyorum 2 3 gundur
Korkmaz55 Bende aynı haftalardayım hemen hemen bel ağrılarım başladı yatarken karnımda şansı gibi şeyler hissediyorum ara ara araştırdığım kadarıyla normal bebek büyüdüğü için
Korkmaz55 Rabiakltk5 İnşallah ağrıların hafifler bebişlerimiz sağlıkla gelir bende düm geceden beri hareketlerini hissetmiyordum uzandım dinlendim falan yatamadım gece boyu biraz önce normale döndü hissettim normal şekilde Allah yardımcımız olsun sürekli endişe halindeyiz