Musam 32+6 haftalik hamileyim dün akşam 11 gibi lavaboya gittim arkasindan su gibi akinti oldu peceteye normal akintimdan fazla su gibi bildiğiniz sabah 7 gibi yine oldu dr a gittim muayene etti suyunda bi sıkıntı görünmüyor dedi nst girdim sanci vs. Yok turnusollu ped verdi 1 saat bekledim sonunda dr bakti pede amniyon sıvısı değil dedi eve geldim yine su gibi akinti oluyor baya hic anlam veremedim yasayan var mi sanki su dökülmüş gibi.oluyor baya var yaşayanlar bakabilir mi
Hulyalp Musam gecmis olsun canim. Suyun geliyodur dicem de. Doktorda bakmis. Idrar testi de istedi mi enfeksiyona karsi
eaciftci Musam bende de olmuştu canım aynı şekilde bir kac gun üst üste oldu bol bol su içip dinlen demişlerdi. Bebeğin suyunda azalma yoksa sıkıntı olmuyormuş
Musam Hulyalp bisey istemedi yanma kaşıntı vs. Durumum yok biriken akinti olabilir dedi a ama insan bi anda bişey akinca korkuyor su gibi korkuyor insan
Yesimustafa Doktorun bakmış bi sıkıntı görmemiş. Genelde son zamanlara yaklaştıkça sıvı akıntı cogalior 35 haftaligim kokusuz sıvı akıntı var banada herşey normal dedi ama bizi rahatsız ediyor endişe ediyoruz.
Musam Yesimustafa evet dr bakti ama bi anda akiyo 3 kat havlu kağıt koyuyorum mesela islaniyo ters giden bisey olsa gormezmiydi dr diyorum bi taraftanda
Hulyalp Musam su gibi derken benim bir anda suyum gelmisti tamda wcden kalkiyodum afallamistim tuvaletimmi bitmedi diye. Sonra anlamistim ama doktorunuz bisey bulamadiysa korkmayin. O pedler su olsa gosterirdi zaten. Gecmis olsun endiselenmeyin
Musam Hulyalp yani yatiyorum mesela adet olurken akar hissedersiniz ya aynen oyle havlu kagidin ortasi hafif sari kalan komplesi su k.bakmayin anlatyrm böyle
EbruAA Musam cnm bende 37.haftamdayım 35trn beri aynı şekilde özellikle sabah yataktan kalktığımda bir anda geliyor Dr bebeğin suyu gayet iyidedi doğum yaklaştıkça akıntı atıyormuş Dr un birşey yok dediyse takma kafana
Musam EbruAA illaki akintimiz oluyo ama böyle birden akinca korkuyor insan haliyle insallah bizimde öyledir vaktinde hayrlisiyla saglikla gelsinler insallah dr msj attim tekrar icim rahat etmeyince yarın bir daha gel bakalim dedi
Musam eaciftci hamd olsun suyuna baktı suyu iyi dedi rahîm ağzı iyi dedi turnusollu pedle bekledim 1 saat ondada akinti dedi ama iste rabbim yardimcimiz olsun saglikla gelsinler insallah