Mineztrk Sinemm13 bnm oğullarımın isimleri Muhammed zeyd ❤️ Mustafa Zahid belki hoşunuza gider Zeyd Kuran’da geçen tek sahabe Zahid dünyadaki günahtan arınıp kendini Allah’a adamış kişi demek
Tansusercan Alan_Yeliz cocugunuz kac yasinda bazı insanlar cok eski isim kuranda gecmeyen isim koyma diyip kafami karistiriuolar ama icim ayaz ismine atiyo
BirAskMasali1323 Alan_Yeliz Poyraz a uyumlu Ayaz Rüzgar Uraz Alaz Eşin Çağdaş diyo Çağan olabilir kulağa daha hoş geliyo
Ipekulas Tansusercan kuranda geçince mübarek bi isim olmuyor anlamına bakın içinize sinsin yeterli.. kimseyi de dinlemeyin bana diyenler olunca arapça istemiyorum diyorum ısrarda edemiyorlar
Sultanholatt Bizde isim konusunda sıkıntıliyiz Eşim Batur Alp yağız olsun diyor Ben yiğit Enes Alperen bunları diyorum Kızım Alperen olsun istiyor Bazen 19 Mayıs doğsun da Mustafa Kemal koyalim adını diyor eşim Kafalar karışık bizim de
MorKelebek54 Sinemm13 biz Alparslan ismine karar verdik ama benim aklimda Deniz ya da Atlas ismi de vardi. Atlas cok konulan bi isim ama farkli olarak da Ahlas ismi var o da hos bi isim
Serendipity16 Sinemm13 yağız ali koyucaz inşallah biz ☺️ Doruk, çınar, uraz, uras, göktuğ, arden,atlas, kerem, ayaz, karan
Tansusercan Smhayg aynen bende cok baktim caiz olmasi onemli kuranda gecen ama caiz olmayan isimlerde var mesela
ygmrerdm Ipekulas içinize sinsin yeterli değil canım öbür dünyada çocuğa koyduğun ismin mükâfatını başta baba olmak üzere anne hesaba cekilecek dunyayi değil ahireti de düşünün
Smhayg Ipekulas kesinlikle doğru bende aynısını diyorum Türk isimler varken Arapçaya gerek yok bencede
Tansusercan ygmrerdm anlami guzel olan isim koyun deniliyo kuranda gecmesi onemli degil diye arastirdim caiz olup olmadigi onemli diyolar internette baya baktim