Lilya1232 Kızlar ben 34. Haftamdaym yogun bulantı yasıyorum hala bulantı yasayp prilam kullanan varmı aranızda cocuga kotu etkı etmez diye düşünüyorum kullanan varsa yazarsa sevınırım
Myrtle Lilya1232 ben 11 ve 20 haftalik arasi kullandim. Ablam 2 kizinda da doguma kadar kullanmisti, cocuklari saglikli cok sukur. Sizin de doktorunuz verdiyse kullanabilirsiniz, saglicakla gelsin evladiniz 🙂
ezeles Lilya1232 Bende kullandım ilk gebeliğim. Çok bulantılı diye bunda da garanti olsun diye doktoruma sormuştım o önerdi bu ilacı bende kullandım hatta 25. Haftada falan hediğim birşey dokunmuştu çok kötü olmuştu midem o ara gene kullanmıştım iyi gelmişti. Zaten formülü gebelere göre hazırlanmış için rahat olsun.
biranneikievlat Lilya1232 Hamileliğimin başından beri kullanıyorum desem yeridir bir dönem bıraktım baktım olmuyor devam ediyorum bi sabah bi akşam aç karnına içiyorum. Kötü etkilemez diye düşünüyorum 🤷🏽♀️
B1cnm Lilya1232 7 buçuk aydır kullsnıyorum bulantılarım devam ediyor onu içmediğim zamanlar kötü oluyorum bebeğe de zararı yok onu bağlamıyor yani korkma
babysmomy Lilya1232 ilk gebeliğimde hastane çantasına bile koymuştum 🤦🏼♀️ çok şükür bir sorun olmadı ikinci gebeliğim yine kullanıyorum
Lumlum Lilya1232 doktorumuz doğuma kadar kullanabilirsin bir sıkıntı olmaz demişti biz de 24 deyiz her gün almıyorum ama iki üç günde bir almam gerekiyor yoksa direkt çıkarıyorum
Bebegim3444 Lilya1232 ikizlere hamile iken basta kullandım ama bende fayda etmedi üstüne uyku yaptı gözümü açamıyordum farklı bir ilaca geçiş yaptım ağırdı o bile kesmiyordu.
Asill22 İlk hamileliğimde 9 ay boyunca kullandım Hiç bir sorun olmadı şuan 29 haftalık hamileyim başından beri kullanıyorum ve doğuma kadar yine kullanacağım içmeyince bulantım çok oluyor
Ozlmcnn6 Lilya1232 en basından beri gece 2 prilam sabah onzyd ilaçla devam ediyorum 33. Haftadayım doğurana kadar da böle devam edecek gibi herhangi sorun yasamadık
Eceliza3434 Lilya1232 kötü etkisi yok fakat bulantilarin sebebi mide hasasiyeti hormonlardan degil dedi doktorum bende 32+ dayim ve hala bulantim ve kusmalarim var :( ama mide koruyucu mide ilaci önerdi bana prilamlik bi durum olmadigini söyledi