Merveasm seyda-4 programa göre 12+5 ultrasonda 13+1 çıktı bugün doktora cinsiyeti ne zaman öğrenirim dedim söylemek için erken dedi biraz baktıktan sonra ilk çocuk cinsiyetini sordu erkek dedim 2. Erkek geliyor gibi dedi ama net birşey söylemiyorum dedi bi sonraki kontrolde tam belli olurmuş
Kbr6134 14+6 da kızım olacağını öğrendim🥰.Ama yavrum secde pozisyonundaydı doktor her ne kadar %99 desede emin olamıyorum
Lovely77 seyda-4 kızımı 13. Haftada öğrendim. Şuan 2. Gebeligim ve henüz göstermedi kendini. 16 haftaligiz ve yarin rdvum var bakalim gösterecek mi doktor 16. Haftada belli olur diyordu
seyma5353- Mervennn34 alisveris yapamiyorum okadar diyim iki oglum var bi kizim olsun cok istemistim.insallah dogumda erkek cikmaz😂😂😂
Edckr Haftamda doktorum %90 üzeri kız dedi bende gördüm 🙈😂 Fetal Dna ile kesinleşti kız olduğu ☺️ İlk hamileliğimdede oğlumu 12. Haftada söylemişlerdi ☺️
esraserdar34 11 nci haftada kıza benziyor dedi 13 haftada nuba göre kız dedi 17 haftada erkek gibi dedi 18 haftada erkek dedi sizce yine yanılmış olabilir mi belki kordonu gördü dicem de özel bölgesini gösterdi bak erkek diye 🤔
Hazal966 seyda-4 bana dpktorum 16. Haftaya kadar bekleyelim net söyleyim demişti. 16. Haftada net olarak söyledi cinsiyeti
Melike-m Ya bana doktorum 15 haftada erkek dedi 18 +4 de başka doktora gittim kordon var bacak arasında tam erkek diyemiyorum dedi hatta gösterdi kafam karıştı