Zhrn 24 haftalik hamileyim burun akıntısı ve boğaz ağrısı var karabiber limon tuketebilir miyim yardım eder misiniz
ozgezynp Zhrn karabiber limon bal karıştırıp yemiştim iyi gelmişti ama bazı gönderilerde limon zararlı gibi bir şeyler okumuştum yanlış hatırlamıyorsam ama bana zararı dokunmadı açıkçası
Zeynep299 Zhrn tabi ki bana doktotum önermişti 1 kaşık bal,karabiber,limon karıştır ye demişti. Boğaz ağrısı için karbonatlı su,elma sirkeli su ve ya tuzlu su ile gargara yapa bilirsin
Zhrn Caglali limon su karabiber yapmak istedim de karabiber kullanımını bilmiyorum uygun mu diye. Yarin gideceğim zaten doktora da sorarım. Teşekkürler
Zhrn Zeynep299 çok teşekkür ederim ilk gebeligim karabiber kullanımı uygun mu bilmedim sormak istedim
ozgezynp Zhrn karabiber hakkında kimseden kötü bir şey duymadım doktorum da yasak kullanamazsın gibi bir şey söylemedi (mide yanmam olduğu için baharat konusunu özellikle sormuştum)
Gulkant_24 Zhrn Benim de duydum ve hamileyken yaptığım bir kür var ben onu yapıyorum Çok iyi de geliyor bana İnşallah sana da iyi gelir denersin Eğer Çörek otunu yağı çıkana kadar böyle eziyorum ufalıyorum ardına zeytinyağı ekliyorum çok az bir şey de karabiber ekliyorum bunu böyle hafif macun gibi oluyor Onu yiyorum Sabah çok az bir şey tatlı kaşığı kadar aç karnına 3 gün öyle devamlı yediğim zaman düzeliyorum
Mervepera Zhrn aynı sorun bendede var canım haftalarımız hemen hemen aynı acile gittim serum yedim şimdi ilaç kullanıyorum dr a gidince belki oda verir sana herkes bu şekilde hasta çevremde 😭