Raziye2020 Kızlar gebe kalmak için göbek cektirme ve hacamat yaptiran varmi bunlardan herhangi birini yaptirdiysaniz adetten kaç gün sonra yaptırdınız bilgi verir misiniz?
Yelizkahramn Raziye2020 bende hacamat yaptırmıştım ama uzun bir süre hamile kalamamıştım maalesef sonrasından femara ile hamile kaldım
birmucize1 Raziye2020 adetim bitti ertesi gunu cektirdim ondan 1 ay sonra esim varikosel ameliyati oldu ameliyattan 3 ay sonrada hamile oldugumu ogrendim acikcasi hangisi vesile oldu bilmiyorum 🥹 kasik cektirme vesile olduysa 4 ay sonra ameliyatsa 3 ay sonra 🩵
Raziye2020 Yelizkahramn ben 3 kez femara 2 kez de çatlatma ignesi kullandim dedim bir de alternatif tıpa basvurayim
Sevde345 Sülük ve hacamat yaptirdim ama daha hamile kalamadim ama yaptirip bi kac ay sonra kalanlar var
Hnf03 Bende kasik çektirerek birini arıyorum ilk çocuğum da öyle oldu kaşığımi çeken kadın yaşlandığı için bakmadı 2 .çocuk için tüp bebege gittim tutmadı afyon civarindan var mı öyle bildiğin veya yakın illerde yardımcı olursanız sevinirim