Zeynomsu Elosdef allah razı olsun ne güzel sahiplenmişler.bizimkiler d ellerinden ne gelirse yaptıkar Allah var yani insanların bi emeklisi var zaten.
Zeynomsu Halimeo o da ayıp ya bi patik yelek ör kusura bakma elimden gelen bu de daha uygun bence. Ya da bi battaniye vs.
Halimeo Zeynomsu malesef bide ilk çocuk ilk abi çocuğuydu bende dedim onalrin ki olsa öyle vercem ya alalh askina o kadar paraları falan var abin hatrina 50 TL ne deemk yap
TT8694 Tugbacim34 Canım beklentiyle ne ilgisi var? Mesele aile bağlarının iyi olup olmaması. O verilen altınlar ya da paralar hoşluk olması için verilir. İhtiyaç sahibi olunduğu için değil.
Rmys-fFth Eşim bana ilk doğumda telefon aldı ikinciye hamileyim daha doğum yapmadım kurutma makinesi aldı kendi ailem kızıma künye yaptı kardeşim altın kolye aldı kizima kaynanamlar kızıma çeyrek takti
Zeynepkrkytlli Yaprakdokumuseverr ulan ne qkrabalar var ya 😂 Akrabalarını doğumdan sonra ödünç alabilir miyim 😂
Alan_Yeliz zeynep_c hiç bişey ne yazikki😀 para verdiler altın çok pahalı diye galiba tek büyük eltim çeyrek yaptı okadar.
merve_3807 zeynep_c annem örgülerini kıyafetlerinin çoğunu beşigini aldı isimli künye takti eşim tarafi da çeyrek taktı bir tane
Semanurr0 zeynep_c Babaane ve dede isimli künye yaptırdı ve yatağını aldılar , annem çeyrek, kaynım çeyrek, kayınvalidem de bana taktı çeyrek, yan akrabalar da para taşımışlardı , birde nazarlık takılmıştı.
mmozaa zeynep_c kayınvalidem bana ve kızıma bilezik takmışlardı annemler herkes birer çeyrek taktı. bu ikinci ve altın çok arttı hayırlısı diyelim:)
Fatos_kaya1 Kaynanam şimdiden bebegi sahiplendi felan konu ne takacağa gelincede yastık yaptiricam ve 100 tl takicam dedi sadece 😂
e_blue_sky_a zeynep_c kendi babam bilezik … ablam beşik yatak vs aldı. Eşimin erkek kardeşi arabayı… görümcem ve k.validem küçük altın… bilezik akıllarının ucundan bile geçmemiştir
kardelen54 Ben daha 9 haftalik hamileyim ama Allah nasip ederse bebeğim doğarsa asagi yukarı tahmin edebiliyorum kayinvalidem ve kayın babam hastane parasının yarısını verdi şimdiden, odayı ıvır zıvır da alacaklar doğunca cumhuriyet takarlar kendi anneme zaten bisey diyemiyorum babamın emekli maaşıyla geçiniyor bebek arabası alacak bi de altın takar doğunca 3 tane hayırsız abim yengem var onlar da para takarlar altin pahalı gelir düğünüm de bile birer tane yarim altin taktılar durumları iyi olduğu halde birde ben tek kızım babamda yok başımda eşimin tarafi kendi aileme bin basar
Adensmom8 zeynep_c kendi ailem 3 valiz dolusu eşya beşik artı künye taktı eşimin ailesi çorap bile almadı
Mine-tayfun zeynep_c daha doğurmadım ama az çok kimden ne gelicek tahmin edebiliyorum 😂 takmasalarda canları sağolsun hepsinin hiç bozulmam