mugemuzn Kızlar merhaba, temmuz ortası gibi doğum yapacağım ve çalışıyorum. Haziran sonuna kadar çalışma planım var bir aksilik olmazsa. Kıyafetlerim olmamaya başladı havalar da sıcak. Bikac tane bol elbise tayt falan alayım diyorum nerelerden alabilirim? Genelde hamile kiyafetlerinizi nereden aldınız?
Saftirik mugemuzn ben valla vaikikiden 3-4xl tişörtler aldım geniş geniş taytların üzerine giymeye başladım, ben de temmuzun ilk haftasında doğum yapcam inşallah.. son bi haftadır bi ekstra şiştim ben size de oldu mu ya, bir anda şiştim sanki
Rabiul mugemuzn aynıyız bende Temmuz ortasında doğum yapacağım , fullamoda dan elbise aldım mağazasından 2 tane alt aldım tiril tiril çok rahat ebebek ten de tayt almıştım
mugemuzn Saftirik aynı ben de öyle o yüzden paniğe kapıldım moralim bozuldu ya. Heryerim şişti sanki bi anda. Sanki dünden bu güne bile fark var 😊
Japonmuhendis Ben trendyolda 2 tane hamile tayt aldım İspanyol paça hemde pantolon gibi duruyor, gömlekle de giyiliyor, bluzla da spor da oluyor şıkta, değiştirir değiştirir giyersin. Belide ayarlamalı sıkmıyoda çok rahat
mugemuzn Japonmuhendis hangi marka aldınız ben artış diye bi markada buldum baya alan var fiyatları da cok yüksek geldi bana ama bilemedim değer mi
Simgeeeeee Lohusa korse diye bir sayfa dan hamile taytı aldım fiyat olarak da iyiydi Modamızbir diye siteden de geniş tişörtler aldım benim doğumum haziran da son iki haftadır net bir şekilde büyüdük
mugemuzn Simgeeeeee inceleyeceğim teşekkür ederim.valla ben de inanamıyorum gün geçtikçe genişliyorum.
Japonmuhendis mugemuzn bende o markadan aldım ama biraz oldu indirim de yakalamıştım, şimdi biraz zam gelmiş olabilir