NGold Booksandcats 20-22 haftalık olana kadar en sevdiğim yemekleri bile yiyemedim her seyden tiksiniyordum 5ay boyunca kuru ekmek peynir yedim 😅
Booksandcats belinda88 ben ikili test yaptırmadım doktor tüm riskleri kabul ettiğimize dair bir kağıt imzalattı bize. Riskli çıksaydı da aldırmayı düşünmezdim bebeğimi kesin sonuç da vermediği için ben yaptırmadım 🙏
belinda88 Booksandcats ben de yaptırmak istemiyorum detaylı utrasyon da çıkıyor zaten değil mi bir sıkıntı var mı yok mu diye kesin olarak
BirPrensBirAnne Booksandcats Kanatı çok severim ama hamilelik zamanımda görmek bile istemiyodum aynı şekilde ekmek kokusu buram buram geliyordu
busraksm Booksandcats Çay kahve bağımlısı biri olarak 5. Haftamdan beri ağzıma koyamıyorum. Yemeklerden pırasa 😄
bahocum Booksandcats iğrendiğim çok fazla şey vardı ilk zamanlarımda. 2. Trimester ile birlikte hepsi geçti ama kullandığım yumuşatıcıdan hala tiksiniyorum. Büyük almıştım bir de atmak da istemiyorum müsriflik olmasın diye 😅 ama az kaldı 1-2 yıkamada bitecek bir daha yanından geçmem
Hcygllllll Su, şaka gibi icemiyordum bir iki marka dışında tüm sular kokuyordu. Bir de tatlı şeyler normalde çikolata hastası biriydim ilk üç ay ağzıma sürmedim
mrsckmkc Booksandcats mide bulantım hiç olmadı 33+5im ama ilk zamanlar sarı bez ve buzdolabı kokusundan (olmayan bir koku😂) iğreniyordum😂
biranneo_ Booksandcats Balık, döner, hamburger, çekirdek, menemen görmeye isimlerini duymaya tahammülüm yok