Gorkemm Cocukluanne bana kız demişdi son 2 kontrolde de sonra detaylı da kordonu bacağının arasına aldığını farketti doktor bıraktırmak içinde baya uğraştı bırakınca da erkek olduğunu gördük
metemom_ Cocukluanne ay 6 gün sonra detaylı ultrasonum var cinsiyet partisi falan yaptım heryerde erkek olduğunu paylaştık şimdi değişir diye korkuyoruz eşimle 😂
Rezan_korkmaz Cocukluanne 15 haftalıken erkek dendi iki defa detaylı erkek dedi üç farklı doktor da erkek dedi ama doğumda dâhi cinsiyeti değişen olmuş die halen değişir die korkuyoruz😄😄🫠🫠🫠🫠
Gorkemm Cocukluanne 13-16 haftalıkken kız dedi her ikisinde de özele gidiyordum ama 21 de detaylı da erkek denildi
ozlemozlem66 Bana 17.haftada özel kız demişti, 20.haftada devlet erkek gibi çıkıntı gördüm dedi 21de detaylıda erkek dedi doktor😃
Sema_1nur ozlemozlem66 detaylı için hangi bölümden randevu aldınız benim haftam geldi ama doktorum birşey demedi bana
Sema_1nur ozlemozlem66 birde isminizin sonunda 66 var Yozgatlı mısınız bende Yozgatlı yım sorgun takipliyim de eğer Yozgatlı ve Yozgat’ta oturuyorsanız hangi doktora gittiniz detaylı için
ozlemozlem66 Sema_1nur İstanbul’da perinatolojı doktoru 8 bin TL fiyat verince ve devlette randevu olmayınca özel hastanede radyoloji uzmanına çektirdin 1.100 tlye
Gorkemm Cocukluanne bizde Allah’tan hemen alışveriş yapan birileri değiliz de kız eşyaları alıp elimizde kalmadı demiştik 😂 şimdi ikinciye hamileyim daha cinsiyet belli değil ama belli olsa bile herhalde ilk önce genel kullanım eşyalarını alır gene 25-26 haftaya kadar beklerim ne olur ne olmaz😂