Gzn07 Derennn700 evet var canım kalp kalbe ya senin postu okuyordum dua ediyordum sana bilmiyorum ama ümitlenmek istemiyorum göğsüm uçları ilk defa sızlıyor ağrıyor işten geldiğimden beri kafamı kaldıramıyorum sağ sol kasığım ağrıyor ne bilim ya ama bu ay ben ilişkide farklı yöntem yaptım 4 gün boyunca üst üste yaptım aralık koymadım hakkımızda hayırlısı olsun
Derennn700 Gzn07 canım yaa sende dualarımdasın bak Şuan en içten duamla diyorum yakın zamanda hamileyim diye yazarsın inşallah 💖 Evet bunlar belirti olabiliyor özellikle göğüs ucu ağrısını çok okudum burda inşallah bebek yerleşiyordur onun ağrısıdır
Gzn07 Derennn700 Allah bin kere razı olsun senden inş canım benim sağlıklı sıhhatli olsun geç olsun başka bişey istemiyorum senin içinde herşey geçerli belki bebeşin süpriz yapar sana umudunu kaybetme
Derennn700 Gzn07 hayırlısı canım ben kendimi aşılamaya hazırlamışım bu ay aşılama yaptırmaya karar verdik
Derennn700 Gzn07 kuzum bişey soracaktım benim bat yarın sence bu jeli kullandık ya regl tarihini etkiler mi acaba
Ygmrdrgz Bende bir gebenin günlüğü testi ile 2. Ayda hamile kaldım hemde tek yumurtalıkla sol yumurtalığım dış gebelikten alındı testten çok memnun kaldım darısı başınıza inşallah sağlıkla
4147 Ygmrdrgz benim şuan en üstteki gibi epey koyu birkaç güne yumurtlama olur diye düşünüyorum hayırlısıyla ☺️
4147 Sizce bu yumurtlama mı? bir görsel yaptıktan 10 dk sonra, diğer resim de aynı testin 3 saat beklemiş hali
4147 Gzn07 dün eşim çalıştığı için değerlendiremedik 🥲 bi gün öncesini değerlendirmiştik inşallah bugünkü test daha koyu gelir