Sefanur_00 Kızlar merhaba yarın jandarma için tayinler açılıyormuş. Batıdan doğuya gideceğiz bu sene. Doğuda önerebileceğiniz memnun olduğunuz yerler var mı?
pamukprensesim Sefanur_00 batidaki jandarmalar icin de gecerli mi bu cok heycanlandim simdi nolur bilgi verin
Laz53_ Sefanur_00 ne rahatlık valla doğumu kaldı heryer bati iraga gidinde doğuyu görürsünüz yer beğeniyorlar birde biz beş sene kocamizdan ayrı durdukta keşke Hakkari’de olsaydı cennetti bize iralar
Sefanur_00 Basakk98 ay ben Şırnak Hakkari çıkmasından çok korkuyorum ama içim bir nebze olsun rahatladı ☺️
Emel5805 Polis esiyim sizi etkiler mi bilmem Bitlis tercih edebilirsiniz hem rahat hem insanları çok.iyi 👍4yil kaldık yine olsa yine gideriz
Sefanur_00 Emel5805 sağlık sektörü nasıl peki malum bebekle gideceğiz daha çok küçük olacak doğuya gittiğimizde
Demtserkan Emel5805 bejim eşim de polis şuan Batı da trabzondayım, 2 sene faln kalır doğu ya gitcez ciddi iyi mi nasıl, bende çok oraları isteiodum ama,
Emel5805 madameux Kars’a gitmeyin derim şartları neler tsk.bilmiyorum ama.bitlis rahat Van yakın ilçeleri çok güzel güzergah olarakta iyi 👍Muş havaalni yakın Van yakın
gulfer29 madameux Benim kardeşim polis 6 yıl görev yaptı orada. Gezme olarak güzel ama insanları yabancı insanları çok sevmiyor. Doğum olarak kardeşim üniversite hastanesinde özel Doğum yapmıştı . Memnun kalmışlardı
pamukprensesim Arkadaslar peki sunu merak ediyorum batidaki yil dolmadan batinin baska yerine tayin istesek acaba olabilir mi
Sefanur_00 pamukprensesim benim eşim jandarma yılı dolmadıysa bizde il içi tayin oluyor biz istemedik ama eşimin 2-3 arkadaşı geçtiğimiz yıllarda aynı ilin farklı ilçesine gitti
Emel5805 pamukprensesim bizim EGM de süre var ama biz şuan Samsun merkzdeyiz süresi 8yil 3 yılı tamamlayınca hem batı hem doğu isteyebiliyoruz
Emel5805 Sefanur_00 Bitlis ilçesi Tatvan var orda özel hastane var can hastanesi yakın zaten genelde adet ve polis eşleri oraya gidiyorduk ama Tatvan devlet hastanesi de iyi