Aysenurrrrbgccc Eme2 28. Haftada yapılıyor kocan ve senin aranda rh uyuşmazlığı varsa o zaman yapıyorlar.
Kiwitoveannesi Eme2 ben ilk gebeligimde 28 haftada vuruldum test falan yapmamıştı doktor doğumdan sonrada vurulmuştu ama ikinci gebeligimde gerek yok dedi doktorum vurulmamistim o yüzden dogumdada vurulmadi bebeğim benim kanımdan oldugu için
svncgldgn Eme2 Haftada inditect combs testi yaptı doktorumuz yani uyuşmazlık kaynaklı anneden bebeğe her hangi bir saldırı var mı vücut bebeğe antikor üretmiş mi diye yapılıyor pozitif çıkarsa bildiğim kadarıyla hemen bu uyuşmalık iğnesi vuruluyor bizim negatif çıktı öyle olunca da 28. Haftada vurulduk iğnemizi bir de doğumda vururum dedi doktorumuz
Sultanholatt Eme2 annenin kan grubu negatif babanın kan grubu pozitif ise iğne vuruluyor 28 haftada Eğer hamilelik başında kanama vs olursa riskli gebelik oluyor en başta bı iğne bide 28. Haftada vuruluyor ve her doğumdan sonra diğer gebelik için vuruluyor
eesmanurr Bir tanıdığım kan uyuşmazlığından dolayı iğne yaptırmamıştı korkutmak gibi olmasın ama bebeği 6. Aydan sonra annenin eşiyle bağlantısı kopup anne karnında ölmüştü 1 hafta etkisinde kalmıştım bence kan uyuşmazlığı varsa aksatılmadan iğnesi yapılması lazım doktor gözetiminde olursa iyi olur bence
Aycskn Eme2 siz negatif eşiniz pozitif kan grubundan ise kimi doktor 28. Haftada iğne yapıyor kimi doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre yapıyor o da ikinci bebeğiniz etkilenmesin diye sizin kan grubunuzu almışsa bebek gerek duymuyorlar ama pozitif ise sizin kanınıza başka bir grup karıştığı için iğne yapılıyor ki ikinci bebeğiniz etkilenmesin diye bizde doğumu bekliyoruz iğne için