Feyzam199 Merhabalar kiz ve erkek bebek hamileligi yasayanlar ikisi arasinda fark varmiydi acaba? Ben suan 2. Cocuguma hamileyim ilk çocuğum erkek ve hamileligim ilkine çok benziyor, bu şekilde olup kiz olabilir mi acaba
Emirinkardesigeliyor Feyzam199 Benimde ilk çocuğum erkek ve şimdiki kız nasipse ikisi de aynı neredeyse. İkisinde de ilk aylar ölü gibiydim halsiz iç bulantısı mutfağa giremedim. 35. Haftaya girdik hala her sabah safra çıkarırım kusarım yani ilkinde de doğurana kadar öyle olmuştu. Tek fark ilkinde canım hep tatlı istiyordu bunda tatlıdan soğudum sürekli ekşi mayhoş şeyler.
Feyzam199 Emirinkardesigeliyor çok geçmiş olsun ben pek bulantı cekmiyorum ama istahsizlik oluyor daha yeni bu hamileligim ama çok yorgunum, oğlumda da bu sekildeydim umutlandim acikcasi sizleri okuyunca, herseyden önemlisi sağlık tabiki ama umarım kiz olur benimki 🥰
Feyzam199 yagmurrrra supeer umudumu kaybetmistim acikcasi ilk hamileliğime benziyor diye ama o şekilde düşünmeyeceğim artık 😍
Feyzam199 Babe2 Ben korktum acikcasi %100 erkek olur diye dusundum bu da ama umutlandim suan kiz kiyafetlerine bakiyorum 🙊
Edckr İki gebeliğimde aynı zorlukta bulantı kusma vs. ilki erkekti şuan kıza gebeyim ☺️ Fark ettiğim tek fark kızda yüzüm çok sivilcelendi ☹️