Mrvsmt2502 canım hayıt otu civan perçemli aslan pençesi karışık macun bu ben bunu arı sütü ile kullandım sade kullandım günde bir tatlı kaşığı olmak üzre istersen sana burda kullandığım ürünlerin resimlerini paylaşabilirim propolis macunu kullandım çakşır kökü suyu kullandım arı sütü kullandım bunlar nedeni belli değil ama bende gebelik oluşturmadı nasip ne zaman olursa artık ama görümcem de kullandı şuan 2.5 aylık hamile ve onun 10 yıldır çocuğu olmuyor bunun yanında sinir stres oluyorsan Melisa çayı vs içebilirsin senin şu dönemde sadece stres yapmaman lazım bu ürünleri kullanmak istiyorsan da eşine de çaktır kökü suyu içirmen lazım eşin 15 gün içse yeterli oluyor ama sen 20 gün içeceksin kullanacaksın 5 gün ara vereceksin ama çok fazla yüklenme kendine şuanlık sadece çakşır kökü suyu ve karışık macunu kullansan yeterli ve vitamin çok önemli değerlerinde eğer vitamin eksikliği varsa d3 b12 gibi mutlaka baktır ve kullan benim bilgim bu kadar inşallah konuya açıklık getirebilmişimdir ne işe yarıyor dersen de rahmi temizliyor yumurtalıkları kuvvetlendiriyor ve mutlaka eğer etrafında kadın hastalıklarından anlayan varsa rahmine ve kasıklarına baktır çünkü rahim çökmesi kasık çökmesi oluyor ve doktorlar anlamıyor bunca yıl doktor görümceme böyle birşey söylememişti burda bir teyze onun rahimini kaldırdı sonra zaten hemen hamile olduğunu öğrendi o ay içerisinde ha bir de deve dikeni kapsülü var zaten aktarlardan bu malzemeleri isterseniz çocuk istediğinizi anlayıp size yardımcı olucaklardır