Kızlar bilen biliyor hep normal doğum istedim ama sezeryan ihtimalinde her zaman düşündüm evet sezeryandan korkuyordum ama o da sonuçta bir çıkış yolu öncelikle Rabbim herkese kolay bir doğum nasip etsin ikisinide tatmış biri olarak ikiside zor
bir önceki günü çok yorulmuştum sancıların başlamıştı ama yalancı olduğunu düşünüyordum gece 12′de yattık daha sonra saat 2:00′de gözlerim faltaşı gibi açtım çok sancı girmişti tuvalete kalktığımda pembe akıntım olduğunu gördüm daha sonra ağlayarak mutlulukla eşimin yanına gittim o da ne oluyor diye korkarak uyandı ve sancılı bir şekilde kanlı akıntı geldiğini söyledim hemen beraber kalktık duş aldık ben egzersiz yapıyordum kahvaltı ettik sancılarım 8 dakikada 1e düştüğünde saat sabaha karşı 5ti Annemi de alarak devlete gittik sancım çıkıyordu ama hiç açılma yoktu eve geri yolladılar cuma saatinde arayıp gelin NST çekeceğiz dediler gittik sancılarım 8 dakikada 1 di çatı muayenesindeki ebe açılma yok daha yeni başlıyor bu sancılar ne ki daha çok ölüp ölüp dirileceksin dedi moralim bozuldu eşime durumu anlatınca sinirlendi gel bir de özele gidelim dedi kabul ettim dört santim açıklığım olduğunu söylediler saat akşam 6:00′da, yine mutluluktan ağladım ama sancılarım çok şiddetliydi sancı vurduğunda derin nefes alamıyordum hatta nefes almayı unutuyordum yatışımızı yaptılar bir emek sürekli gelip alttan açıklık kontrolü yapıyordu korkuyordum çünkü canımı çok yakıyordu sancılarımdan daha çok canımı yakıyordu alttan muayene, artık saat gece 11 olmuştu sekiz santim açıklığım vardı ama ben çok yorgundum artık bayılacaktım resmen Bebek’te kakasını yapmıştı ve başı hala yukarıdaydı suyu da bitmişti 20 saattir sancı çekiyordum bir de bana sormadan şekerli su diye söyleyip iki kere suni sancı takmışlar eşime yalvardım sezeryan olmak istiyorum diye son kararın mı son kararın mı dedi Allah ondan razı olsun bana saygı duydu doktoru çağırdılar Spinal anestezi yaptılar tutmadı deneme yapıyorlardı her seferinde bıçak kestigini hissettim hastaneyi inletmiştim Kesiyorsunuz hissediyorum diyordum daha sonra genel anestezi yaptılar o şekilde sezeryanımı oldum
Uyanmaya başlarken karnım karnım diye bağırıyormuşum uyandığımda ise hala doğum sancıları hissediyordum resmen ameliyathaneden odaya gidene kadar sedyemi bütün duvarlara vuruyorlardı bağıra bağıra odama gittim bebeğim benim sesimi duyduğunda ağlamaya başladı ve ağrı kesicileri yaptılar O şekilde kendime geldim evet kötü bir doğumum oldu ama hiçbir şeye pişman değilim ben bebeğime saygı duydum onun gelmek istediği günü bekledim ve o bu şekilde gelmek istedi çok şükür sağlıklıyız ve yanımda uyuyor Hızlı toparlandım 🤗🤗🤗