Senabingol 16 haftalik hamileyim, oğlumu 12 haftalıkken öğrenmiştim, bebeğimiz utangaç cinsiyetini öğrenmek için özele gittim arkasi dönük doktor dedi kız olabilir. Hiç dönük olup oğlu olan var mı. Arkasi dönük olan hep kizmidir. Çok merak ediyorum yaa
Hicran57 Senabingol bende 18. Haftayım göstermiyor ama %80 kız dedi göstermiyorsa erkekler kendını hemen belli ediyor cunkü
Sudelina2 Senabingol ben 18 haftada erkek olduğunu öğrendim maalesef göstermedi bizde kız sandık ama erkek 🥹🥹❤️
Senabingol Hicran57 gönlüm kızdan yana ama kız erkek fark etmez sağlıklı olsun da ama . İşte net bir şekilde cinsiyetini öğrenmek istiyorum
Sudelina2 Hicran57 evet kız dedi sürekli net tahmini söylemedi ama açmıyor utangaç kıza benziyor dedi ama erkekmiş 🥹❤️😂
Mrv1234sim biranne__ benimde ozelde doktor 15 de erkek dedi sonra bi sirtini döndü devletteki doktor detaykida belli olur anca dedi 16 17 de hep sırtı dönüktü
biranne__ Mrv1234sim ben 15+5 te öğrendim erkek olduğunu tam bacagını açtı hemen benimki 😊😊 sonra 20. Haftada tekrar söyledi doktor erkek diye