Kutsal_koc teachervera inşallah ya bende şimdi çıktım doktordan. 32 haftalık olduk ama bebek zayıf yine dikkat edeceğiz dedi😞yani inşallah 2500 u geçerse sıkıntı olmaz dedi 37 ye kadar en azından. Şuan 1800 gram çok üzüldüm o kadar da dikkat ettim ama işte damardan dolayı beslenemiyor demek
teachervera Kutsal_koc Benim de ilk de tansiyon kilo aldırmadı işte kızda Ahmet Hoca önlem aldırdı protein kaçağı çoktu onda da yediğim idrara gidiyordu. Ama 3250 doğdu. Bakalım bu ne kadar doğacak Takma kafana Valla oğlum 2740 doğdu güzel kilo aldı şansıma üç aylık iken corona oldu ne meme emdi ne biberon tuttu gelişmedi Zayıf doğan daha güzel gelişiyor
Svl2109 Busraaa233- Kadir yamana gidiyorum ben ve normal olarak memnunum ama dogumundan hiç memnun değiller bende doğum için Kenan gengeç var o hastanede ona gidicem
Kutsal_koc teachervera yaa yok ben takmak değil sağlıklı olsun da zayıf doğması çok mühim değil.doktorun dediğine göre işte erken olmasın çok fazla kuvezde vs kalmasın diye korkuyorum
Kutsal_koc teachervera aynen bana da şuan hedefimiz 37 ile 40 aradı doğması dedi inşallah öyle olur haftada 10 günde bir kontrol edelim dedi. Tansiyona bak ödem olursa felan mutlaka gel dedi bakalım nasıl olacak süreç
Zeytins Didemmma merhaba acaba ipek hocanın ultrason cihazı iyi mi? 4d bebek fotoğrafını veriyor mu acaba? Benim doktorum var ama ultrason aleti çok iyi değil. İyi bir doktora muayene olmak istiyorum hem de bebeğimin ultrason görüntüsü hatıra kalsın istiyorum. Bir de randevu hemen bulunuyor mu?
Busrafath Zeytins 12. Haftaya kadar ipek hoca takipliydim. Ben hiç memnun kalmadım. Plesentamın aşağıda olduğunu bile söylemedi. Uyarsaydı biraz dikkat ederdik. 12. Hafta da yoğun kanamayla hastaneye yattım. Sonra Kenan gengeçe geçtik ordan devam ediyoruz çok memnunuz şimdi
Didemmma Zeytins evt randovu hemen bulunuyor utresonda çok iyi üç dört fotoğraf veriyor çok anlayışlı yani ben doğumu muda onda yapacam tavsiye ediyorum ☺️
Zeytins Busrafath çok teşekkür ederim merak ediyordum o doktoru. Benim doktorum var çok da memnunum ama cihazı kötü diye sormuştum. Bakalım olmadı detaylı ya kadar beklerim. Size de çok geçmiş olsun 🙏🏻
Tazeeeaneee_ Busrafath ben de aynı sorunu yaşadım maalesef.Eski doktorum yoğundu diye muayene olmak zorunda kalmıştım .Sonra doktorum Tuna Akçalın tavsiyeleriyle toparladım.
Liebeeisst Busrafath merhaba ben sadece bir kontrollük kenan hocaya gitmek istiyorum geçen hafta düşük tehlikesi yaşadım farklı bir hocadan da görüş almak istedim kenan beyi öneriyor musunuz
Liebeeisst Zeytins Zeytins merhaba doktorunuz kim acaba? Ben de avni hocaya gidiyorum ilgi ve alakasından çok memnunum fakat cihazı bana da eski gibi geliyor. Daha önce makinesi eski diye bir bebeğin düşük tehlikesini görememiş tarzı bir yorum duydum ne kadar doğru bilmiyorum
Tazeeeaneee_ @"Aysesena @"Aysesenaa Ben de ilk doğumumu Tuna hoca ile yaptım..yine gebeyim ve doktoruma devam ediyorum ..Tuna Akçal hocam ile istediğim gibi doğal,suni sancısız normal doğum yapmıştım ..Bu konuda çok tecrübeli.