Mervebgnaydn Merhabalar, 38+0 haftalık olan bebeğimin kalbi durdu ve aldılar . Melek oldu oğlum. Hehangi bir sebebi çıkmadı. Ne kordon dolanması, ne kaka yapması ne birşey. Sadece kalbi durmuş. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı ?
Hatice5258 Mervebgnaydn başın sağolsun Allah rahmet eylesin. Tıbbı bi çözüm bulunamamış demene göre annende veya eşinin annesinde sülalede böyle durum oldu mu hiç. Hamileyken sebepsiz ölme gibi?
yeschef-13 Mervebgnaydn başınız sağolsun mutlaka siz ve eşiniz gen testi yaptırın tekrar çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız eğer
Ozisko Mervebgnaydn ah kuzum kıyamam okurken içim gitti resmen :( 38 haftaya kadar hicbir sey yoktu birden mi durdu nasıl olur yaa aklım almıyor hiç mi açıklama yapmadılar
Mervebgnaydn Hatice5258 Allah razı olsun. Ailemde hi böyle birşey olmadı eşimin ailesinde de. Çok acı bir durum
Mervebgnaydn Ozisko Hiç bir sorunu yoktu gayet iyiydi. Birden hareket etmedi doktpra geldik kslbi durmuş detip sezerysns aldılar
Makbule_199110 Mervebgnaydn Rabbım sabir versin canim benimde erkek kardesimin 6 aylik bebegi oyle ölmustu bisuru test yaptilar bise bulunamadi simdi tekrar hamile cok sukur Rabbım sanada yeniden nasip etsin inşallah bu zor gunlerini unuttursun cok uzuldm
yeschef-13 Mervebgnaydn genetik hastalıklar alanı var özel hastanelerde ya da laboratuvar anlaşmalı genetik testi yaptırabiliyorsunuz 🙏🏼
Aybukeb Bir arkadaşın başına gelmişti 36 haftalikken aynı şekilde hiçbir sorun yoktu bir anda kalbi durdu bebegin sonra bir daha hamile kaldı onu sağ salim doğurdu çok şükür Allah sabır versin size çok zor bir durum biliyorum inşallah acınıza care sağlıklı bir evlat verir Rabbım size
Nes7616 Bana da bebek strese girmiş kalbi durdu dediler o sorada hastanedeydim zaten beş bağlıydı kalp atışı yok oldu birden çağırdılar dr u kalbi durmuş stres yapmış bebek hemen alcaz dediler 4 dk sonra doğmuştu sezeryanla almışlardı çok şükür uyanınca ilk sorduğum o oldu ama hastanede beni strese sokup buna sebep olan yine kendileriydi neyse nasip Allah rahmet eylesin size şefaatçi yavrunuz ne desek boş çok üzücü bi durum Allah sabır versin vardır bi bildiği hayrolsun tekrar nasip olur inşallah
MrsMommyy1 Mervebgnaydn Konu hakkında bilgim yok ama başsağlığı dilemek istedim Rabbim gönlünüzdeki acıyı hafifletsin dayanma sabrı gücü versin Meleğiniz sizi ve eşinizi cennetin en güzel köşesinde karşılasın inşallah🙏🏻
Melk_plt00 Mervebgnaydn hah kuzum bnm başın sağolsun rabbim yerini doldursun mükafatlandırsın çok üzüldüm postunu okurken 😔🤲🏻🤲🏻
Sadeceanne2 Mervebgnaydn Ahhh kuzum benim yaaa 😢😢😢😢Rabbim sabır versin sana ne büyük acı evlat acısı rabbim cennetinde kavuştursun inşallah Çok ağır yük ne olur ağlamak istediğin de ağla bağırmak istediğin de bağır cahil insanları yanına bile sokturma sana sıkıntı veren insanların kelimelerini duyduğun an tepkini ver içine yara kalmasın canım benim 😢
bsranrr1234 Mervebgnaydn canim öncelikle basın sağolsun gebelik sekerin varmiydi acaba maalesef oda büyük bir etken kalp durmasında 😔