Ozlemsvr Elifbse Canım benim de bir hafta ilerden gidiyor.. burda geriden gidiyor. Haftalarımı karistirmistim ama arkadaşlara sordum burdan ultrasonu takip etmeliymişiz.. buraya gore 29+1 ultrqsona göree 30+1 ☺
Elifbse Ozlemsvr o zaman ultrosana göre şuan 11haftalık falan buraya göre 12haftalık oldu bide flo diye bir uygulama var oraya dogru olan haftalıpı girince ona göre gösteriyor ben doktorda 8haftalık ögrendim uygulamayı indirip girince dogru gösterdi
Adensu Elifbse gecdollenme olmus olabilir o yuzden bebeginiz son adet tarihiyle uyumlu olmaz benimde bebegim gec dollenme oldugu icjn normalinden bir iki hafta küçük gözüküyor
Nezahatozen Elifbse ya belki geç döllenme olabilir keşke doktorunuza sorsaydınız ileride belki bu günleri kapatır çabucak büyürler
Elifbse Nezahatozen doktora gidicence soracağım herşeyi unutuyorum bebeği görünce heyecanlanıyorum baya 😊😊😊
Deletedmom128 Elifbse Tabiki uygulama 😊 Doktor ne bilir zaten 🤨 Okuyup doktor olabilirsin ama uygulama olamazsın 🙄
Elifbse Deletedmom128 valla doktor değiştiricem komple hastaneyi değiştiricem devlete gidiyorum zaten ultrason kagıdı bile vermiyorlar sinir oluyorum illa özele mi gitmem lazım
Elifbse Nezahatozen ay evet canım ya çok tuhaf bi durum sabahtan akşama kadar ultrason da ebeğimi izleyebilirim😊🚼
Mervedrn Elifbse 15 16 haftalık olana kadar aradaki fark kapanmazsa geç döllenme olduğundan dolayı doktorunuz yeni bir adwt tarihi belirler. Son adet tarihinizi o tarihe göre takip edersiniz. Yani uygulamaya değil doktorunuza göre hesaplamalısınız
Elifbse Mervedrn mantıklı bu ay gidince doktora belirticem bu durumu kesinlikle eğer doktorun dediği ile uygulama aynı oluyorsa gittiğim doktor yanılmıştır çözümlücem bu durumu