Seymoli ben sana şöyle anlatayım. İlk gebeliğimde içtim . Her kontrole her teste stresle ağlaya ağlaya gittim kesin bişey çıkacak diye. Doğum anında ağlayan bebeğimi duymadım bebeğim nefes alıyor mu diye ağladım . O kadar odaklanmıştım. Doğum sonrası da bu böyle oldu bu bende bir çeşit stres bozukluğu yaptı. O suçluluk duygusu o kadar ağır geldi ki ve ben bu süreçte bunları hissettikçe daha çok sigara istedi canım. Hala kızarım kendime o kadar strese neden katlandın bu kadar mı zordu diye. Şu an ikinci hamileliğim zorda olsa bıraktım sigarayı . 18 haftalığız hala deli gibi canım istiyor sadece eminim olduğum bişey var bir nefes bile çeksem eski haline geri dönecek. Ve şuan arada bir gelen istekle mücadele ilk hamileliğimde ki duygu durumlarından kat kat daha kolay. Gelelim senin içten içe asıl merak ettiğin benimde içerken insanları utana çekine sorduğum şeye . Bebeğim gayet sağlıklı. Kilosu vs yerinde bir şekilde doğdu . Aman inan bana çektiğin sıkıntıya değmez . Ben sigarayı bıraktığımdan beri kabızlıkta dahil bir sürü problem yaşadım ama insan ömründe 9 ay hiç birşey inan değmez çektiğin vesveseye . Allah korusun şuan ki gebeliğimde de bi problem çıkabilir ama bu defa diyeceğiz ki nasip böyleymiş ama sigara içerken bunu diyemezsin