Bahar1 Melikeergunbedir ilk kızımda benim belden başlamıştı ağrı sonrasında göğsümün altına sanki bıçak batıyor hissi zaten sonra nişan geldi.sabaha kadar kasiklarima vurmuştu ağrı tabi herkezde farklı olabilir
kaderkazanci Valla bacım 40+6 yım 2 haftadır belim çürümüşcesine ağrıyor hatta bazen kasıklarıma bile vuruyor acısı ağrısı tık yok tık yookk🥹
Melikeergunbedir kaderkazanci benim de sırtım çok ağrımaya başladı yaa anlamadım yürümem de zorlaştı sanki iyice 🤦🏻♀️ gelsin artıkk diye bekleniyor son zamanlar gerçekten Allah yardımcımız olsunnn
momqq kaderkazanci 40+6 nedirr yaa bu bebeklerin yeri de rahat değil iki büklüm içerde nie gelmiolarrr ki bizde 39+2 olduk uygulama son 5 gün dior ama heralde dha beklicez 🤦🏻♀️😁
Melikeergunbedir Bahar1 yaaa nişan fobisi oluştu zaten 37 den beri tuvaletten çıkarken hep bi nişan görür müyüm korkusu shhfdjs şimdi de bekliyoruz gelmiyorr bebişşş, sancım da ara sıra vuruyor ya
kaderkazanci Melikeergunbedir amiiiiinnn bnim artık son haftam diye düşünüyorum öyle böyle kavuşacağız 💕
Bahar1 Melikeergunbedir nişan fobisi hic olusmasin ben doktora gittim ama suyun gelmesi önemliymiş yatış yapmadi suyun gelince gel dedi ama hiç gelmedi suyum
milav Melikeergunbedir şimdi kontrolden çıktık 2 cm açıklık varmış ama sancım bişi yok beklemeye devam 😅
Melikeergunbedir milav bende bugün ilk çatı muayenesi oldum canım çok yandı yaa çokkk, açıklık yokmuş çatım da sarmış 😭 sezaryen olcam sanırım
kaderkazanci momqq 😂 bu 2. Gebeliğim ilki de böyle uzun sürdü herlde benim içim rahat aksi gibi hareketsizleşeceğine de fıldır fılfır. son günlerini yaşıyorlar beklesinler bakalım nereye kadar 😩🥹💕