Gizem_123ibo Bı tedaviye baslicagiz İzmit’te onerebileceginiz yada İstanbul’da bı hastane ve doktor varmı birde İzmit’te umut tepede emek doger doktor hakkına bilgisi olana varmı
nb- Gizem_123ibo doktor hakkında bilgim yok ama umuttepede doğum yapan kim duyduysam pişman. Eğer özel doktor istersen tavsiyede bulunabilirim izmitte
PapatyaAaAaaa Gizem_123ibo merhaba ben İzmit’te Umuttepe’de geçen ay aşılama yaptım tutmadı tutanada denk gelmedim daha. Emek hoca bir defa muayene ediyor ve gerisini stajyerlere bırakıyor setajyerlerde birşey bilmiyor işlemleri bilen kişiler yapmıyor sorular cevapsız kalıyor
Mrszeyna Gizem_123ibo ben geçen sene doğumumu orda yaptım mezbane gibi çocuğum ihmâl yüzüne anne karnında kakasını yedi 3 gün süni sancı verdiler doğum başlamadı kanamam vardı oluk oluk ama genede gece dıe sezaryana almadılar ihmal yüzüne bebeğimi kaybettim 15 gün mücadele etti küvezde ama sapasağlam bebeğimi deney olarak kullandılar inan şimdi ölsem oraya adım atmam gördüğüm herkeside uyarıyorum
Mrszeyna Gizem_123ibo ve doktor yüzüne görmedim bile hep stajer asistan doğumumu bile stajer yaptırdı
Zukileta Emek beyi de kendi çapımda tup bebekte cok başarılı bir hekim olarak duymuştum. Ama bende universte hastanelerindeki doğum servislerini pek sevmem. Bu hekim ve hemşire ile alakalı değil. Sadece sevmiyorum