ozgeerkan73 30+3 haftalık olduk engel olamadığım bir duygusallık var üstümde video izlerken bile agliyorum direk gözlerim doluyor ayni hafta olan annelerimizde de duygusallık var mı?
Ftm7 ozgeerkan73 geçen sokakta hamile kediyi görüp bir anda duygusala bağladım😅😅komik gözükse de ruh halimizi çok etkiliyor malesef
Azra8Engin ozgeerkan73 37+0 buralar çok daha fena. Eşimin gülümseyerek yüzüme bakmasına bile ağlıyorum. Gülecek ne var neyime gülüyorsun diye
ozgeerkan73 Serennak benim kasiklarim ve belim ağrıdan catlicak sanki o kadar ağrım var bide yatakta dönerken canim çıkıyor resmen
ozgeerkan73 Azra8Engin o haftalarda daha fena mı oluyir Ben şuan niye böyleyim falan diyorum o zamanlar bakiyim ne yapcam ben Allah anlayışlı eş nasip etsin inşallah Doğum ne zaman kısmetse
Azra8Engin ozgeerkan73 yarın veya salı günü kontrolüm var çatı muayenesi olucam ona göre bizim kızın keyfini bekleyeceğiz veya sezaryen günü alacağız. Bu ara çok fena. İnstagrama girmek istemiyorum konu ne olursa olsun her reelste ağlayasım geliyor. Genelde bebek doğum gebelik videoları çıkıyor karşıma. Sürekli ağlıyorum
ozgeerkan73 Azra8Engin sağlıklı sıkıntısız doğum olur inşallah 🙏 Bende instragm a girince ağlıyorum , yattığım yerde en ufak şeye ağlıyorum
Azra8Engin ozgeerkan73 yaa sağlıklı gelsinler inşallah 🩷 tv instagram biz hamilelere yasaklanmali aslında. Maskeli besleri izlerken bile ağladığımı hatırlıyorum
ozgeerkan73 Azra8Engin aynen bencede arasından illaki aglicak birsey buluyoruz . Ben tv pek izlemiyorum aslında çalışıyorum, pek vaktim de olmuyor, instragm tik tok falan uyumadan 1 2 saat önce bakarim o kadar ama o kadar saat bile aglicak birsey buluyorum