Havvakuss Hatice5855 şuan bende aynisini yaşiyorum matra kimyasal gecirdim 8 nisanda kanamam bitmisti bugun 18 nisan leke geliyor niye oldu hic anlamadim yumurtladimmi acaba onunla alakasi olabilimi
Havvakuss Hatice5855 lekelenmem devam ediyor vucut kendinimi temizliyor adet gunune kadar lekelencemmi anlmadim bu ikinci kimyasalim ilkinde böyle olmamıştı bilemedim bende o yuzden
Havvakuss Hatice5855 benim kanamaya döndü şimdi 29 nisanda adet olmam gerekiyordu bugun oldum anlamadım niye böyle oldu ki
Havvakuss Hatice5855 adet olursunuz buyuk ihtimal 1 hafta sonra. bende erken gelmesine sasirdim ama icim temizleniyor heralde biraz pihtili cunku kadın olmak çok zormus 2 kurtajim 1 kimyasalim vardi bu 2. Kimyasal cok yoruldum
Hatice5855 Havvakuss gebelik yoksa en azından vaktinde adet olmak ta güzel. Çünkü çogu kişi kimyasal dan sonra düzensizlik yaşıyor
Havvakuss Hatice5855 ben ilk kimyasalda hicbir duzensizlik yaşamadim onda degerim cok cikmamisti bunda 290 i gordu 10 gun var adetime erken geldi pihtili kanamam oluyor suan icimmi temizleniyor anlamiyorum tabi sizde vaktinizde olursunuz umarim
Hatice5855 Havvakuss inşalah vaktinde olurum benımde bu defa 200 kadar çıktı. Artık pozitif görünce bile sevinemiyorum😢