Sibell61 Merhaba kızlar, şimdiye kadar (33. Hafta) her şey çok güzeldi, son 4,5 gündür oturduğum anda sağ kaburgamın altında batma oluyor çok canım yanıyor oturamıyorum. ya ayakta durcam ya da uzanıcam sürekli, böyle bir durum yaşayan var mı ?
meliketwinbaby Sibell61 bende de aynısı oluyor, doktorum bebek hareketinden kaynaklı dedi. Sanırım bir yerlerini dayiyorlar yaramazlar 😇🤭🧡
tatlibebegim_ Sibell61 benimde batıyodu çok kötü acıyodu sağ böbreğimde genişleme varmış 2 cm o acıtıyomuş üstüne bebeğin hareketleride eklenince dayanamıycak bi halde oluyorum
pupipup Sibell61 Ayni haftalarda benimde sol kaburgamda batma oldu. Cok rahatsiz edici. Su an 38. Haftaya girmek uzereyim. Kendiliginden gecti.
Tugba-ikizler Bende de var aynısı ne yatabiliyorum ne oturabılıyorum hamılelık mahvetti beni bı an önce doğurmak istiyorum
Ayseclik Benimde oluyor ama uyuşuyor gibi karincalaniyor gibi tuhaf bı his böyle ağrı gibi değilde bendeki
Asya2312 Benim ikinci gebeliğim şuan 32 haftalıgım ilk gebeliğim de de son iki ayda olmuştu bunda da başladı yeni yeni normal çünkü bebek dogum pozisyonuna geçtiği için yani kafa aşagı ayak yukarı gelsigi için o minnak ayakları sık sık kabırgalarımıza gelebiliyor o an o böylege dogunup hafifçe bastırdım ayagın çekmesini saglayabilirsinz ben öyle yapıyorum yani hem böylelikle minicik ayakları da hissediyorum dokunuyorum oda çekiyor zaten hemen
Sibell61 Asya2312 yaa teşekkür ederim ben de dokunup rahatsız edeyim o zaman pozisyonunu değiştirsin batma olduğunda🤭☺️
buketpoyraz Sibell61 ilk gebeliğimde yaşadım çok illet bişey nefes bile alamıyorsun poposunu veya bacağını oraya doğru sıkıştırıyor o yüzden acı hissediyorsun öyle olduğumda acıyan kısmı hafifçe elinle ovala belki yerine tekrar gider , ilkinde kaburgada çektim ikincide asagıda kasıkta mahvetti beni 😭