asell13 dogurangaplumba benim zaten ilk oğlum oldu hem ona bakmaya çalıltım hem kendim biz toparladık eşim oldu 20 gün rezil bi haldeydik 🤷♀️😅 ama sen bigünü kendine ayırıp dinlensen geçer muhtemelen
dogurangaplumba asell13 Ayy çocuklarla ve eşle beraber hasta olmak çok kötü birşey hadi eşim neyse hasta oldu mu hiç naz yapmıyor ilaç içip dinleniyorda çocuk hasta olunca çok zor oluyor benim hastalığım daha berbat yatak döşek yatıyorum asla uyanık kalamıyorum bugün dinleneyim biraz yarina iyi olurum inşallah
Boncukk123 Yasemincee26 canım tüketiyorsan bunları korkma genetiktir o zaman anne baba neyse bebek de ortalaması oluyor sağlıklıysa hiç sorun etme sağlıksız kilolu olmasından iyidir sağlıklı bir kaç gün geriden gelmesi. İyi düşün iyi olsun 🌸
asell13 dogurangaplumba bizde tam tersi ben bu halimle hem hastaydım hem oğlumla ilgileniyordum çocuk kıvranıyordu karın ağrısından ben serum takıp geliyodum yine oğlumla ilgileniyordum eşim bi oldu sanki organ nakli oldu 😂😂 yani yatalak gibiydi resmen 5 günde ona baktım 😂😂
Mom_boy Yasemincee26 bebişim 3 haftada 600 gram almıs 1500 kilo olmus 29 haftalık suan doktor iyi dedi🤗
bebisliozlem Mom_boy bizim de 2 haftada 650 gram almış 🫣🧿 valla normal beslendim ekstra bir şey yapmadım doğumuma 3 hafta vardı normalde doktorum 2 hafta öne çekti doğumu bakalım ne olacak
dogurangaplumba asell13 Off çok zor ya biz birbirimize ses etmeyiz ama benim ateşim hep inatçıdır 3 4 gün düşmez 38 lerde gezer
MorKelebek54 Yasemincee26 bol lif kaynakli gevrekler (sekersiz olanlardna olursa daha iyi) (kurutulmus meyveli felan olabilir) kilo aldiriyomjs arkadasim demisti ama iendimde yiyip deneyimlemedim ama bebek kilo alsin istiyosan gunde 1 tane muz ye ve 1 dilim kasar oeyniri istersen gudne 2 dilim kasar oeyniri de yiyebilirsin o cok kilo aldiriyo ben denedim onu baya fark etmisti
Yasemincee26 Newmommyy b8yu uzun olsa sanki söyler doktor canm minyon diyip duruyor. Yoksa eşim uzun 185
dogurangaplumba asell13 Bizim ilce devlet hastanesi sağlık ocağından halliceydi biraz gelişmiş artık diyorlar ama bilmiyorum antibiyotik serum hak getire parol veriyorlar o kadar oraya gidip değişik hastalıkları olan acil bölümünde parol serum taktırcağıma evde içerim daha iyi ya bu seferki hastalığımda bi garip zaten doktora gitsem yapabileceği bişey olurmu bilmiyorum
NGold Yasemincee26 bebeğim gebelik şekeri vs olmadan yaklasık 3hafta önden gidiyor boy kilo olarak size verebileceğim tavsiye kesinlikle havuç ve avokado bence meyve zararlı neredeyse hiç yemiyorum. Yumurta yemeye çalışıyorum her gün ama yiyemediğim oluyor tiksindim hamilelikte çünkü ve proteinden zengin beslenmek 🥩
Dlntkesn Yasemincee26 doktorum süt önerdi kalsiyum için sade içemem diye nesqukle yememde sakınca olmadığını söyledi. Kilo hakkında bişey demedi. Muz,kaşar, kefir,avakado ve beyaz peynir yiyebilirsin canım 😊
Asya2312 Yasemincee26 anladım ama işlenmiş gida ne kadar az o kadar iyi bir çoçuk gelişimci olarak anne bebek saglığı hakkında az çok birşeyler biliyorum o yuzden işlenmiş gıda en az olması daha iyi onun yerine Kefir muz fındık fıstık yumurta var kaşar yogurt tarzı şeyler tüketebilirsin
ggmom Mom_boy gerçekten bebeğinizin kilosu için bebeğinize bunu yapiyormusunuz inanmak istemiyorum da🫣
Mom_boy ggmom herkes de burada Bi duyar kasma peşinde 😂😂 sanki 7 24 yiyoruz başka yemek pişmiyor evde bizim cok degisik cidden😂
Yasemincee26 Mom_boy aaa nasıl yani her gün nesquik mi tüketiyorsun , bilinçsiz anne 🤣🤣 Tövbe estagfullah vallahi insanlar neyi linçleyeceğini şaşırdı afiyet olsun güzel anne bol bol kilo olsun bebeğe