Sbha_13 Merhaba hanimlar bebeklerinize güneş kremi kullaniyormusunuz kullaniyorsaniz onereceginiz memnunn kaldiginiz icerigi temiz bi krem varmj
kimoldugunubilirsinsen Sbha_13 bioderma kullanıyoruz atopik cilt olduğu için. Eğer bebeğiniz doğmadıysa doğmadan almayın. Cildinin nasıl olacağını bilmiyorsunuz atopik olursa her ürünü kullanamıyorsunuz biz şuan kullanıyoruz 2 ay 18 gğnlüğüz
ceydaa35 Sbha_13 6 aydan önce güneş kremi önerilmiyor bebeklere 6 aydan büyükse ben siveno kullanıyordum memnundum☺️
Semsvs Sefanur_00 onu tam olarak bilmiyorum ama doğal içerikli olduğu için bı sakınca olmaz ama bebekler ki küçükken nadiren güneş görüyor
BabyAta Sefanur_00 uzmanlar ilk 6ay güneş kremi önermiyor bebeklere. Güneşe direkt maruz bırakmamak gerekiyor ciltleri zaten çok hassas.
Sbha_13 kimoldugunubilirsinsen bebegim suan 4 aylik disari ciksrtiyorum bude haziranda memlekete giducez bi gunes kremi kullanmak istiyorum
kimoldugunubilirsinsen Sbha_13 cildi normalse eğer siveno da alabilirsiniz güneş kremi temiz içeriklidir o da. Ve şuan da dışarı çıkarken sürebilirsiniz. Zarardan çok yararı var Güneş kremi yaz kış sürülmesi gereken bir şey
BabyAta Sbha_13 evet ama 6ayliktan küçükse güneş kremi sürmeyin güneşlik vs kullanın direk güneşe maruz bırakmayın zaten korunmuş olur.