tugceefe 20 haftalık hamileyim doktorum daha önceden idrar tahlili yapmıştı. Enfeksiyon çıktı. İlaç verdi düzenli kullandım. Fakat hala geçmedi sanırım. Özellikle eşimle ilişkiye girdikten sonra aşırı özel bölgemde acı oluyor bir de her ilişki sonrası ufacık kan geliyor kırmızı. Bi kaç gündür de hem özel bölgem de yanma var hemde idrara çıkarken aşırı yanıyor. Ve baktığımda hafif sarı bir akıntı geliyor. Şimdide Sol kasığımda bir ağrı var sanki bebek düşecek gibi ağır geliyor hareket ederken acıyor. Sizce ne olabilir yada ne yapmam gerekir? Yaşayan biri varmı çok korkuyorum ilk bebeğim Allah korusun aklıma bin türlü şey geliyor.
Aysebkr1258 tugceefe anlattıklarına bakılırsa enfeksiyon canım doktora yada sağlık ocağına bi git istersen ilaç verirler bol bol su tüketmelisin cinsel ilişkiyede enfeksiyonun geçene kadar ara verseniz daha iyi olabilir
Muhabbettt 8 haftalık hamileyim idrarımda çok fazla enfeksiyon var antibiyotik ve toz kullanıyorum kültür testi alınmıştı tekrar ilaç bitince bakılacak bol su içmelisin ilişki enfeksiyonu tetikler tedavi sürecini uzatır dr önermiyor zaten yinede dr görsün...