Feride_01 Osqeuy ben ovulaston takibi yapmadım kendim hesapladım 14. Günden 2 öncesi ve yumurtlama günü birer gün arayla ilişki yaşadım o ay hamile kaldım
Sevvalll42 Feride_01 inşallah ya 😥 diğer aylarda illa bi karnım ağrırdı bişeyler olurdu bu sefer hiç bişey yok 😂
Feride_01 Sevvalll42 üzülme canım bende evlendim hemen hamile kaldım 4 aylık oğlumu kaybettim 40 gün oldu Şuan regl oldum umarım tekrar o duyguyu yaşarız dua et stres yapma bekleme hatta oluruna bırak bı bakmışsın anne oluyorsun
Sevvalll42 Feride_01 valla bende 9 ay önce 6 aylık erken doğum yaptım kaybettim 8 aydırda deniyoruz bi türlü turmadı iltihaptan geçmiyo bi türlü ilki hemen turmuştu seninde başın sağolsun boşveremiyorm işte bi düşünmesem keşke
Feride_01 Sevvalll42 bende stres yapmamaya çalışıyorum antibiyotik iç doktora git ilaç yazsın saglıklı gebelik olsun diye hazırlık yap ben 1 aydır ilaç kullanıyorum kan vitamin folikaasit demir Şuan normale döndü değerlerim soğan suyu kaynat iç
Sevvalll42 Feride_01 soğan suyunu yaptım ama 6 gün tok karnına günde bir defa yaprım aç karnına 15 gün sabah akşam olması gerekiyomuş kan c vitamini bide b12 vitaminim yok ama hap içemiyorum boğazımda kalıyo 🥲
Cerenszn Osqeuy reglden sonra başladım sabah akşam idrarla bakıyordum tarih tarih saat saat yazıyordum rapor tutmuştum yumurtlama çatlama hepsini görüyorsun zaten o şekilde :)